| popic a întrebat:

Dragilor, am o problema. Oamenii tind sa nu aiba incredere in mine, chiar daca nu le-am dat motive. Mereu am fost sincera, onesta si nu am mintit, dar degeaba. Prietenii cred ca sunt o prefacuta, insa chiar nu au motive. Ce sa fac?

Răspuns Apreciat de Editori
| silentnoise9 a răspuns:

Se mai intampla ca oamenii sa fie intelesi gresit si sa se creeze anumite idei preconcepute despre ei. Dar, de obicei, asta nu se intampla fara vreun motiv anume. Motiv ce, poate, nu are neaparata legatura cu tine. Depinde
Tu ar trebui sa stii mai bine de ce oamenii isi fac o astfel de imagine despre tine. Adica, tu ar trebui sa stii daca contribui, in vreun fel, la crearea imaginii asteia sau nu.
Incearca sa reflectezi mai mult asupra ta. Analizeaza-te si incearca sa iti dai seama de cauza problemei. O data aflata cauza, vei sti si cum sa procedezi mai departe.

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Ramai singura alaturi de parinti

| mgtow a răspuns:

Https://www.youtube.com/watch?v=tYc2jQaM8gM iti trimit un tip ca ala cu ochelari sa se ocupe de ei.

| cuvant a răspuns:

Oamenii sunt de multe ori critici deoarece nu esti dupa sablon. Dacă esti prea sincera si esti bine vazuta, o sa apara cineva si o sa zica ca ascunzi ceva.
Dacă vede ca nu arăți suparari, o sa zică ca ai mai multe fete, apoi o sa spuna ca de fapt vrei doar sa ai o imagine buna.

| ania a răspuns:

Roagă-te lui Dumnezeu, întreabă/l ce părere are El despre tine, e frustrant să /ți pese așa milt de părerea oamenilor.

| sierra1 a răspuns:

"Prietenii cred ca sunt o prefacuta...Ce sa fac?"

trebuie că ai făcut tu ceva in sensul ăsta, ia scormonește in puțul memoriei, vezi ce găsești

| cristimihailov a răspuns:

Iti faci alti prieteni si atat.

| Clytia a răspuns:

Dacă nu au încredere în tine, înseamnă că nu îți sunt prieteni cu adevărat.