anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dragoste = bani?
Eu sunt 99% sigura ca nu as fi fericita intr-o casatorie daca nu ar include o situatie materiala buna a sotului.
Sunt materialista. Asa cred cel putin. Dar imi plac barbatii descurcareti si realizati profesional. Si bineinteles sa nu fie zgarciti.
Imi pot corecta chestia asta? Eu pana acum nu am reusit. Nu ma inteleg cu nimeni daca nu imi face cadouri, atentii. Imediat ii gasesc defecte si renunt la el.
Exagerez? Nu caut un bosorog plin de bani. Dar nici n-as putea umbla cu un coate goale.
Vreau un barbat care sa stie ca o femeie are nevoie si de un cadou si de o atentie, o iesire. Altfel nu ma vad fericita cu nimeni.
Ce pot face?

23 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nimic, asa esti tu. Iti vei gasi la un moment dat un barbat pe voia ta. Ai grija doar ca defectele pe care le are (ca toata lumea are defecte) sa nu umbreasca starea lui materiala (de obicei genul de barbat pe care il cauti tu este infidel si isi mai dragaleste sotia cu cate o palma. nu stiu daca asta te deranjeaza, in definitiv am auzit femei zicand: daca aduce toti banii acasa, nu-mi pasa cu cine se culca si ce, draga, daca mi-a dat o palma, stii ce blana mi-a cumparat dupa aceea?

| Flav a răspuns:

Dupa postul asta, ma fac calugar.

| Razvan a răspuns:

Dragoste=dragoste
Bani=bani
De cand e lumea pe amandoua nu o sa ai cum sa le ai.La un moment dat tot va trebui sa alegi.Mai cautahee hee

Elianna
| Elianna a răspuns:

Bravo tie! Cauta in continuare!

cami
| cami a răspuns:

Chiar inainte sa aflu esti un membru activ, voiam sa te felicit pentru mentalitatea pe care o ai. Esti o fata cu picioarele pe pamant, care stie intr-adevar ce vrea. Nici eu nu sunt departe de ceea ce ai spus tu despre tine.
Si eu imi doresc sa am o pozitie inalta in societate, si eu imi doresc ca sotul meu sa fie un intelectual (implicit sa aiba bani ), dar acei bani, nu vreau sa fie mosteniti de la taticul, care este nu stiu ce afacerist, nu! Imi doresc sa fie banii lui, pe care a reusit sa-i faca datorita serviciului pe care il are. Nu ma intereseaza ce-a fost inainte (sarac, bogat), daca el are ambitie sa fie cineva, atunci are toata stima mea, si ma cucereste definitiv.
Si la mine este la fel, mai trece si prin stomac. Imi doresc sa calatoresc mult, sa vizitez, doar o viata am, si chiar nu vreau sa o irosesc, stand uitandu-ma la soare. Dar, de unde bani ( N-o sa sun la Provident). Dar asa cum ai spus si tu, nu esti o "coate-goale". (vorbesc doar de studii), nu-i normal sa-ti doresti pe cineva care este aidoma tie? Si tu, si eu, nu esti o fata care se indragosteste nebuneste, ramane insarcinata, si abia, dupa aceea reuseste sa-si dea seama ca inainte de toate astea, trebuia sa se mai gandeasca si la ziua de maine. Asa nu! Trebuie sa-ti alegi sotul cu grija, incet, sa-l "verifici" din toate punctele. Dar, repet : Sa aiba bani, dar sa nu fie un incult, anlfabet, care nu stie care-i capitala Germaniei. Din cate am inteles, vrei un sot care sa aiba bani, dar acei bani facuti doar din munca sa, intelectuala.
Eu nu te judec, din contra-te felicit, gandesti tare rational. Deci, baieti, la invatat cu voi.

| Good Cat a răspuns:

Sa cauti unul pe placul tau si cu asta basta!
Fiecare dupa cum poate si cum vrea.
Eu vreau sa ma uit la luna de seara pana dimineata, tu vrei unul cu bani, altu are maneci lungi, altu se face calugar. Deci fiecare cu a lui dilema. Nu ai spus varsta dar om matur nu esti...
Odata si odata te vei vedea fericita si cu un ' coate goale' cum zici. Si stii de ce gandesti acum asa? Pentru ca nu iubesti, nu... esti matura, nu ai experienta etc.
Te vei trezi tu odata oh go on

P. S Da, chiar vreau sa stau o noapte intreaga si sa ma uit la luna! Chit ca a 2 -a zi mi-oi tine ochii deschisi cu scobitori. :->

| Roby67 a răspuns:

Te citez "Asa cred cel putin "
Crezi domnisoara atata timp cat poti! Dupa care te trezesti la realitate si o sa-ti dai si tu seama ca nici barbati nu sunt prosti.

| psihox a răspuns:

Asta poate sa insemne mituirea tuturor masculilor Romaniei si in al doilea rand a pune musai stapanire pe ei. Stapana si sclavii. A face orice cu ei, numai sa iasa in favoarea dvs., nu-i asa?

| MidnightLady a răspuns:

Eu nu te contrazic, nu te judec... Un singur lucru insa imi da de gandit. Cate dintre noi am fi in stare sa recunoastem acest lucru? Caci sub anonimat pot si eu sa spun multe...

| YukiMrM a răspuns:

Poti sa te schimbi altfel nu vei gasi pe nimeni, exact, barbatii nu sunt prosti : p

| claudiu89 a răspuns:

Si barbatii pot dori acelasi lucru, aceleasi atentii de la o femeie, si un barbat destept nu o sa fie cu o femeie care sa stea toata ziua acasa, si ea ar trebui sa aiba studii superioare si propria ei situatie materiala.

Răspuns utilizator avertizat
| lifeistough a răspuns:

La munca nu la intins mana; altfel ramai nemaritata toata viata!

| puiuc a răspuns:

Eu zic ca daca stai si te gandesti la bani in primul rand e o greseala mare facuta de tine, prima data gandeste-te ca iti trebuie iubire pentru ca bani noi ii facem. Daca ai pe cineva care te iubeste fi sigura ca o sa iti faca atenti prin romantism.Bani ii faceti impreuna daca este iubire si comunicare vin si bani si poti realiza multe chiar foarte multe.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

O relatie e ca o afacere: ambii parteneri trebuie sa primeasca, dar si sa ofere. TU ce oferi?
Si mai e un aspect: el trebuie sa te accepte asa cum esti (sa fie constient de ce-ti doresti), sa nu se considere folosit, dar sa te si iubeasca, respecte (presupun). Sa arate bine, sa nu te faca de ras in public, sa nu, sa da,... Sau sa accepti tu sa fii un accesoriu (asta daca-ti permite fizicul)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dar nu ti-ai pus problema... daca dai de unul cu bani pe el, iti face un cadou, te "arde" si iti da zona? Atunci ce ai sa faci?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu ce ofer? Am o situatie materiala buna, studii superioare si arat bine.Nu sunt pitzipoanca. Nici foarte matura nu ma consider, am doar 23 de ani. Dar am cautat o persoana care sa-mi fie pe plac si nu am gasit ceea ce cautam. Si pana la urma certuri oricum vor fi, divortul e posibil si la saraci si la bogati.Nu e acelasi luru daca mergi in weekend la iarba vedere in spatele casei, sau la Paris.
Poate gresesc, dar cred ca, dragostea trece prin stomac. Eu pot iubi o persoana daca ma trateaza frumos si imi face cadouri. Cand iti permiti sa iesi deja situatia se schimba. Monotonia apare mai greu cand in fiecare weekend iti permiti sa iti petreci timpul diferit.Si nu-mi vorbiti de dragoste eterna, ca eu nu cred in ea.Prefer sa ma cert cu un barbat care imi ofera totusi ceva, decat un coate goale si sa mai faca si pe nebunu cu mine.
Nu vreau sub nici o forma un barbat sub conditia mea sociala si profesionala. Cel putin sa fie ca mine.
Nu caut un barbat foarte bogat, dar din cate are sa nu fie zgarcit.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sunt un membru activ al acestui site, dar recunosc ca n-am tupeu sa o spun la " scena deschisa". Am preferat anonimatul, pentru ca e mai sanatos in cazul asta.
N-am chef sa ma judece necunoscutii.
Familia si prietenii apropiati cunosc mentalitatea mea si nu ma judeca nici care.Chiar imi dau dreptate si imi spun ca-i mai bine cum gandesc eu.
Si familia imi incurajeaza gandirea aceasta. Mama nu si-ar dori sa ma fac cu un oarecare si daca as fi mama si eu as gandi la fel.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cami, multumesc de aprecieri.
Poate pentru unii mentalitatea mea este gresita, dar consider ca, atata timp cat eu nu sunt nimeni in drum nu pot sa iau un barbat fara studii si fara creier, pe care sa-l intretin eu.
N-as suporta! Imi place ca acela care imi este sot sa-mi faca surprize, sa fie spontan.
Nu sa imi zica : "Stii n-am bani sa te duc o data pe an un weekend la mare. Esti materialista daca iti doresti asta".
Nu vreau sa ma intretina un barbat 100%, dar nici sa-l car eu pe el in spate.
Vreau un barbat cu studii superioare, ambitios si care isi produce banii singur.
Dar nu un analfabet cu 4 clase, care vinde masini aduse din Germania si ii vin banii cand si cand. Nu-mi plac barbatii carora nu le place munca, doar smecheriile, care nu sunt responsabili si nu-si doresc mai mult in viata asta.
Pt ce traim in final?! Ca sa obtinem tot ce dorim.
Nu luam nimic cu noi pe lumea cealalta - stiu asta. Dar daca traim mediocru aici, nu inseamna ca suntem sfinti.
Am multi prieteni, pe care ii "educ" in spiritul asta. Femeia trebuie rasfata. Chiar daca n-ai vile si masini, daca tii la o femeie, fa-i o surpriza, un cadou, arata-i ca faci un efort pentru ea.
Si in primul rand, daca te respecti, atunci creeaza-ti o pozitie sociala multumitoare, daca nu chiar de invidiat!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

In curand banii vor fi inlocuiti cu carduri bancare, dupa care cu niste carduri care au cipuri in ele, dupa care vor ramane doar cipurile, implantate in piele ca e mai confortabil sad
in timp ce fetele ca tine viseaza la iesiri pana la Paris care costa bani, cea care stie sa aprecieze adevarata fericire, va accepta si o iesire in natura care nu necesita un efort asa mare financiar.
imi pare rau ca nu poti privi din perspectiva barbatului ce inseamna banii, si cat de greu se gaseste de munca, ca sa intelegi ce inseamna transpiratia si sudoarea de seara.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Trimite un mail la adresa crina1963@gmail.com pentru ca as vrea sa iti fac o propunere!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

...incearca sa studiezi/inveti despre istoria femei si miscarile importante ca si (anti)-sufragism si 'feminism' - rezolva-ti indentitatea si atunci dilema ta va deveni irelevanta. Pina atunci, alege egalitatea cu barbatul - sau incearca o femeie.

| cl a răspuns:

Pitzi... ia incearca tu sa pui osul la munca. te vei simti mult mai bine cu banul tau