Fiecare fata are mentalitatea sa, fiecare isi fixeaza anumite criterii dupa care se ghideaza in viata.Ce-i drept cele mai multe fete se axeaza pe chestii materiale si mai putin pe sentimente...asta e nu ai ce sa faci...Insa sunt si fete care cauta sentimente, putine ce-i drept dar sunt.
Sper ca te-am ajutat.
Ziceam si eu.M-a dus in eroare, primul tau comentariu (unde ai recunoscut ca ai fost ironic) asa ca am vrut sa ma asigur daca era ironie sau nu Multumesc oricum pentru aprecieri! Nu prea ma incanta ideea de blog, din motivul ca nu am timp intotdeauna sa scriu. Daca mai deschizi pe viitor subiecte gen baieti/fete/relatii, o sa raspund cu placere
Apăi toată viata... vorbiti anide bani si de femei(cand in capu ala de tinichea nu aveti nimic)numai la partea financiara va ganditi si la organele genitale)
Să răspund la intrebare! le dor piciarele, a trecut vremea aia, ai uitat ca suntem in sec 21? ai sa fim seriosi si realisti! sta cu tine 2 luni te tine de fraier, iti bate joc, nu iti da sex, vede ca nai bani, se duce la altul cu bani, si cu ala o face din prima seara ca caini aia)cunosc cazuri) SI SA MAI ADUC AMINTE CEVA... FETELE SUNT DIN COASTA NOASTRA, ADICA LA MANA A 2-A, CA TESCOVINA.
lifeistough întreabă: