| Liviucu a întrebat:

Dragostea unei fete este condiţionată de faptul că băiatul trebuie să aibă maşină?!

Răspuns Câştigător
| AenefLove a răspuns:

Fiecare fata are mentalitatea sa, fiecare isi fixeaza anumite criterii dupa care se ghideaza in viata.Ce-i drept cele mai multe fete se axeaza pe chestii materiale si mai putin pe sentimente...asta e nu ai ce sa faci...Insa sunt si fete care cauta sentimente, putine ce-i drept dar sunt.
Sper ca te-am ajutat.

44 răspunsuri:
| raluk27 a răspuns (pentru Liviucu):

Ziceam si eu.M-a dus in eroare, primul tau comentariu (unde ai recunoscut ca ai fost ironic) asa ca am vrut sa ma asigur daca era ironie sau nu happy Multumesc oricum pentru aprecieri! Nu prea ma incanta ideea de blog, din motivul ca nu am timp intotdeauna sa scriu. Daca mai deschizi pe viitor subiecte gen baieti/fete/relatii, o sa raspund cu placere big grin

| Liviucu explică (pentru raluk27):

Atunci îţi faci cont pe al meu. Şi postezi măcar ce ai scris mai sus, acel fragment şi gata. Că e prea fain, e o lecţie pentru multă puştime ce înseamna o relaţie. big grin

Imi dai un link?

| raluk27 a răspuns (pentru raluk27):

Gata. Am intrat pe iliviu.ro si mi-am facut cont. Daca ai posibilitatea, verifica si tu daca totul e ok si a mers.

Wow. Unde ai intrat?

Înregistrare utilizator nou pe situl tău: Cugetând în culori criante...:
Da, vad ca e OK. Nu ai precizat ca pe blog si ma gandeam ca cine stie unde ai nimerit. laughing
Sa-mi spui daca ai posibilitatea de creare noi articole. Si sa-ti pui un avatar ceva ca sa apara OK in dreapta. Multumesc!

Ok, am sa-mi pun. Pana una alta, daca ti-a placut ce-am scris, poti sa pui comentariul meu pe blog happy

No. Acela vreau sa fie primul tau articol. Cred ca si ultimul, pentru ca nu cred ca vei mai adauga altele noi. Insa vreau sa ramana acolo in server pret de ani de zile.

laughing Sunt curioasa...ce ti s-a parut asa deosebit?

S-ar putea sa te surprind si sa mai scriu. Am atat de multe lucruri.

In explicatia ta lunga se afla raspunsuri pentru multe persoane de sex feminin. Se pot regasi in ea multe fete care sufera dupa cineva si intre timp s-au despartit de acele persoane. Ai explicat destul de concis unele lucruri care stau la baza multor despartiri de cupluri, astazi. happy

Merci! happy Il mai slefuiesc putin, mai adaug cate ceva si il pun pe blog

| mortviu a răspuns:

Apăi toată viata... vorbiti anide bani si de femei(cand in capu ala de tinichea nu aveti nimic)numai la partea financiara va ganditi si la organele genitale)

| mortviu a răspuns:

Să răspund la intrebare! le dor piciarele, a trecut vremea aia, ai uitat ca suntem in sec 21? ai sa fim seriosi si realisti! sta cu tine 2 luni te tine de fraier, iti bate joc, nu iti da sex, vede ca nai bani, se duce la altul cu bani, si cu ala o face din prima seara ca caini aia)cunosc cazuri) SI SA MAI ADUC AMINTE CEVA... FETELE SUNT DIN COASTA NOASTRA, ADICA LA MANA A 2-A, CA TESCOVINA.