Ma gandeam ca e relatie cu nabadai, dar cu o fufa d-asta nu poti sa ai decat o relatie toxica, cum ai zis si tu.
la ce dreacu mai stai dupa kuurul ei de catea arfista?
stii ce as face asa...ca ultima intalnire?
as domina-o pana nu ar mai sti cum o cheama, asta ar merita cateaua.
fii barbat in pasarica mea!
Lasa ca merita sa sufere, daca ea iti arunca in fata toate prostiile ei cand v-ati certat, urmeaza sa-i faci fatalitatea ca in mortal kombat si o iei asa: mai mandrulita m-am saturat de prostiile tale cu iubitul apoi imi reprosezi ca nu sant bun de nimic si uite la cat de ne-bun sant nu mai vreau sa aud de tine in viata mea. Inchizi telefonul si nu o mai iei in seama deloc nici la mesaje, o blochezi cu call blocker (nici mesaje nu va putea trimite) si de pe net la fel si vei fi mai fericit.
Daca esti barbat, spune-i adevarul si retrage-te. O poti face acum inainte de "munte", sau dupa, numai tu stii daca se merita sa dai cu piciorul la o benefica aventura la munte. Dupa aceea te poti retrage linistit si sa-ti aduni gandurile.
Asa o durata mare a unei relatii obositoare va afecteaza pe amandoi. Ii spui ca ai obosit, ca te-ai gandit bine si ca nu mai poti continua. Ca sunt multe lucruri la care te-ai gandit, le-ai analizat si asta este concluzia. Daca asta ai decis, mersul la munte al vostru ar putea fi chiar stresant.
Buna
E grea situația in care te afli, te înțeleg si ar trebui sa ii spui direct acest lucru, poate nu e posibil sa o faci fata in fata dar cred ca e cel mai indicat după o relație de 7 ani. Ai putea să-i spui ca va duce-ti la munte pentru ultima oară si sa petreceti câteva zile împreuna si după îți doresti sa o terminati ( a-ti rămâne prietenii in felul asta ) asta facă ea o sa accepte daca nu ii spui pur si simplu ca nu mai poti, nu mai vrei aceasta relație. Adevarul doare o singura data.
E foarte aiurita situatie, cand esti pus sa iei decizii importante in viata si e vorba de sentimente, e greu...foarte greu. Nu cred ca e indicat sa profit si sa merg la munte si iti spun si de ce. Daca ma duc la munte cu ea, se prea poate sa ne impacam si dupa foarte putin timp sa se ajunga la aceeasi situatie: cearta, neintelegere etc. Plus ca eu, asa cum am zis in intrebare, nu ma mai vad intr-o relatie, momentan.
E greu, inainte de a te duce la munte sa ii spui ca nu mai vrei aceasta relație si sa va duceti la mare de dragul anilor care ati fost împreuna ca niște prietenii, asta daca ea accepta. Daca nu spune-i pur si simplu ce simti si ce vrei de la relație, cum pana acum i-ai spus ca o iubesti acum a venit momentul sa ii spui ceea ce simti.
E greu dar mai bine acum decat mai târziu.
Ii poti cere o pauza si poate v-a înțelege ca vrei sa închei aceasta relație.
Oricare ar fi decizia ta spune-i inainte de a te duce la munte.