| papusica_9611 a întrebat:

Dupa ce am vorbit aseara, m-am hotarat sa se termine, indiferenta lui a fost decisiva, am incercat sa-i explic, degeaba... e constient ca il iubesc, si ca iert orice ar face, dar, nu, asta a fost sa fie, ce va fi, va fi, i-mi e teribil de rau, dar sper ca timpul ma va ajuta...va multumesc din suflet pentru tot

6 răspunsuri:
| Annitu a răspuns:

Timpu ` n`ajuta niciodataoh go on

| Annitu a răspuns:

Timpu ` n`ajuta niciodataoh go on

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca te iubeste cu adevarat, o sa isi de-a seama singurel ce pierde, si se va intoarce la tine... dar numai de tine depinde cum il primesti inapoi, daca il ierti prea usor, o sa fie la fel de indiferent, sti tu indiferenta se trateaza cu indiferenta, ai grija cu cata indiferenta il tratezi ca sa nu pierzi tot mult succesc

| mgtow a răspuns:

Odata ce ramai singura suferinta te va consuma pana cand ajungi sa iti doresti moartea, eu nu mai rezist in acest chin sad dar suport si suport.

| morena a răspuns:

Bravo! ai luat hotararea potrivita! Capul sus si privirea inainte! Nu asculta ce zice iceman ca nu-i chiar asa! Nu te mai uita inapoi! In tot raul e si un bine! Te vei simti rau acum doar putin, decat sa-te simti rau mereu! Daca el nu te-a apreciat ca ai fost langa el cand era in rahat, cum crezi ca te va aprecia cand iasa? Crede-ma ca ti-ai facut iluzii pe baza unor vorbe goale spuse de el! Un om care nu a avut altceva de facut, decat sa te abureasca cu o fi si o pati! Acolo de asta a avut timp! Priveste hotararea asta ca pe un dar de la Dumnezeu nu ca pe o pedeapsa! Succes si vreau sa mai stiu de tine!

| Mousie a răspuns:

Exact acelasi lucru am facut si eu aseara. merit pe cineva caruia sa ii pese de mine, nu sa se poarte ca si cum nu as exista. el are nevoie de o proasta care sa se roage de el, chiar daca el gresestedar nu sunt eu aia