Chestii ce ar putea sa o lase cu gura cascata despre tine (intr-un mod placut), dar adevaruri, nu minciuni. Pot fi lucruri cat sa-si zica odata in gandul ei,, asta neaparat trebuie sa fie al meu". Nu e bine sa ii zici ce simti pentru ea, pentru ca. cel mai probabil o sa te refuze. Las-o pe ea sa se indragosteasca de tine si cand esti 100% sigur ca si ea te place, atunci poti sa ii zici. Incearca sa obtii cat mai multe dovezi ca te place. De exemplu...
1.compara comportamentul si vocabularul ei. Cum il are cu tine si cum il are cu alte persoane.
2. Sunteti prieteni, nu? Eu zic ca e normal o imbratisare . Incearca sa vezi daca vrea una. Daca o accepta, este semn bun. Insa te rog sa iei in considerare si durata imbratisarii + cat de mult te strange in brate si cam cat de entuziasmata pare in acel moment. Ai grija si in ce stare este atunci cand o intrebi. Daca o accepta pe prima, mai poti incerca pe viitor, insa nu foarte des. Si cel mai sigur ar fi sa o faci atunci cand este suparata. Si dupa ii dai o imbratisare, poate o sa se simta mai bine. Tot asa, fi atent la ea.
3. Daca ii place sau nu sa vorbeasca cu tine si/sau sa isi petreaca timpul cu tine. Asta inseamna ca se se simte bine in preajma ta si ca doreste sa isi petreaca cat mai mult timp cu tine
4. Daca iti zice anumite setrece sau probleme legate de viata ei personala. Astea fiind chestii care nu le-ar zice oricui. Daca face asta, atunci da dovada ca are incredere in tine. Btw, daca iti zice astfel de lucruri, incearca o ajuti cu ceva sfaturi, nu zi doar,, of imi pare rau pentru tine " si alte chestii de genul asta, bine? Scriei un roman orice, un mesaj de incurajare, vezi tu... numai sa o faci sa se simta mai bine atunci cand iti citeste mesajul.
Daca face deja toate chestiile astea si va cunoasteti de ceva timp, atunci... fuguta la ea si spune-i ceea ce simti. . Mult noroc!
Spune-i ce simti tu, important este sa simti amandoi, adica daca va atrageti unul pe celălalt, ca e mai greu daca unu simte ceva si altul alt ceva, dragostea cu forta nu se poate.
E ridicol, o sa te ia in ras si chiar daca nu il iubeste pe ala asa de tare ca pe tine si se duce la ala cu vrajeala mai mare care a stiut sa faca tranzitia.
Spune-i deschis. Simplu şi la obiect.
Acum, dacă ea îl alege pe altul ''cu vrăjeala mai mare''...asta-i generația noastră, din păcate.
Dar nu sunt toate aşa. Poți găsi o fată ok, cred eu.
Îi spui pur și simplu ce simți. E foarte posibil să nu vrea să faceți tranziția, adică friendzone dar mă gândesc că ești suficient de inteligent ca să îi vezi atitudinea față de tine și să o interpretezi. Oricum cel mai bine e să îi spui direct, măcar ți-ai făcut datoria așa. Mie nu îmi plac ocolișurile. Adică ori mă place, ori nu, nu e cale de mijloc. Ce atâtea ocolișuri și prostii?
O generație de idioți care nu mai sunt în stare să facă ce simt și se iau doar după falsități, sau altfel spus "vrăjeli". Ce relații sunt astea? Mai bine rămâi pustnic decât să îți formezi o relație pe "vrăjeli", asta din punctul meu de vedere că văd că la majoritatea dragostea e mai mult o prostie superficială pe care o ai doar ca să îți pierzi timpul o perioadă.
ExXify50 întreabă: