Iti dau un raspuns asaa de complet de nu-l poti duce normal ca ma ghidez dupa inima si nu dupa anturaj pentru ca daca te iei dupa "prietenii tai", care de fapt sunt prieteni falsi si pe interes, inseamna ca tu ai un caracter foarte slab si oricine te poate duce de nas si pacali in orice situatie capcana. Intuitia este cea mai buna, indiferent cat o ai de dezvoltata si indiferent de sexul persoanei: F/M.
Dupa inima si ratiune.
Dupa anturaj nu ma iau niciodata!
Si accept sfaturile mamei mele. Daca isi argumenteaza parerile si ma face sa inteleg de ce mi-ar fi mai bine asa si nu invers, iau in calcul si varianta ei.
Salut!
Întotdeauna încerc să păstrez un echilibru între sentimente şi raţiune. Poate ar trebui să acţionez mai mult raţional, pentru că, după ce fac un anumit lucru, mă gândesc că l-aş fi putut face mult mai bine (asta, după ce analizez totul în amănunt) şi am anumite remuşcări. După un timp este posibil să îmi dau seama că am făcut ceea ce trebuia sau poate îmi pare şi mai rău decât la început. După anturaj nu mă ghidez. Sunt prieteni, cunoştinţe, care poate au un anumit viciu, obicei, limbaj, aşa cum le am şi eu pe ale mele. Suntem diferiţi, deci, nu mă ghidez după ei şi după ce le place lor. Fac doar ce cred eu că este mai bine. E adevărat, sunt mulţi puşti care-şi încep vieţile sexuale sau încep să fumeze/drogheze, la fel, ghidaţi de anturaj. Ei decid de cine sunt influenţaţi.
Numai bine!
Pumpkin Pie
Eu una dupa inima. dar in ziua de azi si in lumea asta de **** acum este important sa fiii cel mai tare si sa faci ce le place prietenilor tai (anturaju), si stai si inghiti toat prostiile si ce zic ei, eu zic ca cel mai bine este sa te ghidezi dupa inima si sa faci ce iti place tie ca pana la urma Nici nu mai exista prieteni adevarati in ziua de azi.
Depinde de situatie, dar cred ca in cazul meu exista un echilibru pentru ca atat anturajul cat si sentimentele imi determina deseori comportamentul si deciziile. Oricum eu inclin mai mult spre ratiune si incerc sa pun mereu ratiunea pe primul plan poate tocmai de aia uneori nu fac alegerile corecte.
p. s. E foarte greu sa imi dau seama ce ma influenteaza mai mult: sentimentele sau prietenii!
ParaPaul2006 întreabă: