Mi se pare ....foarte puerile toata faza. Dragut ca ai vrut sa transmit un mesaj acelei fete dar totul isi pierde magia datorita motivului pentru care ai facut-o : sa te "razbuni" pe fosta nevasta. Cu alte cuvinte, ai jignit doua femei dintr-o lovitura. Felicitari!
Fata despre care am povestit are simtul umorului, asa ca nu se simte jignita.Am pus întrebarea asta special pentru ea, stiu ca are un cont nou aici si ca citeste ce scriu.De unde stiu, e simplu - m-am gandit recent cum ar fi sa ma fac detectiv particular si cred ca in clipa aceea a si coborat un har asa peste mine, un har al intuitiei, nu stiu-cum sa-i zic si in felul asta am descoperit-o...
Si deci aflând-o de ceva timp ca este aici m-am decis intr-un final sa-i scriu acest mesaj.
E simplu.
Daca ea apreciaza, inseamna ca ti-ai atins scopul.
Cum nu s-a încumetat nimeni dintre cei care ți-au citit postul sa-ți confirme ca ai fost un prost, atunci o voi face eu.
Poldun, ai fost un prost. Cu toate acestea, te compătimesc sincer pentru ca suporti consecințele prostiei.
N-am avut niciodata o relatie.
Dar m-as razbuna teribil pe aia care si-au batut joc de mine si din cauza carora, in mare parte, am ajuns un ratat.
Eu nu-s urat sau prost si am vreo 23 de ani dar am avut o singura iubita si deci n-am de cine sa vb prea multe
Atunci trebuia sa inventezi cum ca te iubeste una in prezent.Ideea e sa o ofticam pe fosta.
Acum e prea tarziu, ca te-ai dat de gol.
Pai nu-i nimic, tu scrie aici, iar eu pe 24 pun întrebarea din nou, doar schimb 14 ala, si dau copy la raspunsul tau.Nu?
Nope, e sufletul tau in joc, e nevoie de sentimentul tau, original
Dace te razbuni te simti mai bine? cu ce te ajuta? doar mergi si cumpara ti ceva frumos si lasa persoana sa si traiasca viata nu fa public
Am citit intrebarile tale si inteleg ca ai trecut prin ceva mai greu - ma refer la avortul din noiembrie, nu la iubitul tau de care povestesti ca e cam plictisit - si vreau sa iti spun ca întrebarea mea trebuia sa te amuze si nu sa te supere si imi pare rau ca nu mi-a iesit.Deci,daca vrei totusi sa mai uiti de suparari, intra si mai citeste pe aici, poate zambesti putin.
Inca o data - nu se razbuna nimeni pe nimeni, doar spunem glume, sau povesti de iubire.Care de multe ori sunt si ele tot glume, cum e in cazul tau, de exemplu.