anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dupa despartire cu fosta iubire (dupa o pauza), peste cat timp e bine sa incerci din nou sa va impacati, so cuceresti?

5 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ciorba reîncălzită asta sunte ti voi, nehotărîți in tot ce face ti.

| RAY a răspuns:

Dupa despartire cu fosta iubire (dupa o pauza), peste cat timp e bine sa incerci din nou sa va impacati, so cuceresti?
4 Septembrie 2017
22
Cum sa incep dialogu dupa o despartire cu fosta iubita? Daca o sun, cum sa incep? multumesc
4 Septembrie 2017
4
Cum sa recuceresc fosta iubita, n-am vorbit timp de o luna si jumate? multumesc
3 Septembrie 2017
13
Salut Ce reprezinta pentru voi sala de sport? multumesc
1 Septembrie 2017
5
Salut Cum sa procedez ca sa-mi reintorc iubita, dupa o luna de despartire, care sunt pasii, va rog suneti-mi ca sa nu mai dau gresmultumesc
31 August 2017
6
Salut Vreau sa ma impac cu iubita, s- a terminat relatia din niste maruntishuri (n- am inselat- o, nu m- am comportat uratat, nu i- am zis vorbe urarte etc.), atunci cand ea a zis sa ramanem prieteni,? (mai mult)
30 August 2017
2
Salut. Spuneti-mi va rog, cum pot sa reintorc fosta iubita care e dezamagita de mine.Multumesc
30 August 2017
9
Spuneti-mi va rog domnishoarelor, daca v-ati dezamagit intr-un baiat si v-ati despartit, mai are el (baiatul) sansa sa va recucereasca din nou si daca da, care ar fi modalitatilemultumesc
30 August 2017
7
Salut spuneti- mi va rog cum pot sa ma impac cu fosta iubita, care sunt pasii care trebuie parcursi, s- a despartit de mine fiindca eu nu aveam experienta in relatii si faceam anumte greseli, de multe? (mai mult)

obsesie compulsiva, gelozie extrema

| johnnny123 a răspuns:

La cât de obsesiv repeți întrebarea asta, sincer încep să înțeleg de ce te-a părăsit. La fel procedai și cu ea, o băteai la cap cu o singură idee de dimineața până seara? Pentru că în cazul ăsta fata a fugit mâncând pământul și nu o mai recucerești nici dacă i-l aduci pe Placido Domingo să-i cânte sub fereastră.

| Caro34 a răspuns:

Daca v-ati despartit, de ce vrei sa te mai impaci cu ea? Ma gandesc ca aveai niste motive care au dus la acea despartire sau ma insel? Banuiesc ca nu faci ca azi sunteti impreuna, apoi ne certam, apoi luam o pauza si apoi ne impacam fiindca asta-i aiurea... Nimanui nu-i place o astfel de persoana, deci gandeste-te bine! Apoi intrebarea ta e interesanta: "peste cat timp..." - asta e in functie de motivul pentru care v-ati despartit, depinde de cata pauza v-ati spus ca luati etc. si nu noi, cei de pe TpU, stim mai bine ci tu! Noi dam un sfat, insa tu poti face mereu ceva mai mult si mai bine, dupa cum tu simti si cat de mult o iubesti pe acea persoana. Numai bine!

| OAly a răspuns:

Nu mai incerca! Sau incearca numai cand te cauta ea pe tine. Daca nu te cauta, e mai bine sa o pui in albumul cu amintiri si sa o lasi acolo.