| Miruna19miru a întrebat:

După încheierea unei relații, ce alegeți sa faceți cu cunostintele fostului partener? Spre exemplu pe rețele sociale, alegeți sa păstrați prietenii și rudele lui in continuare? Mie spre exemplu imi provoaca un sentiment ciudat. În sensul în care știu ca personale respective sunt la curent cu ceea ce se petrece în viata mea și ii transmit fostului partener.
Nu stiu ce sa fac, având în vedere ca după încheierea relației, persoanele respective au rupt legătură cu mine.

14 răspunsuri:
| AnemonaP a răspuns:

De ce să le ții în listă, nu înțeleg.
Dacă îți provoacă un sentiment ciudat, scoate-i de la prieteni, nu ai niciun fel de obligație, ce naiba.
Și eu sterg pe toată lumea după încheierea unei relatii. Suna puțin a ghicirea viitorul ca persoanele ii vor transmite fostului tau. Nu ai de unde sa știi sigur acest lucru, dovezi nu sunt. E o probabilitate, dar e posibil sa nu.
Mai ales că au și rupt legătura cu tine, nu ai vreun motiv sa le tii. Dacă te apropiai foarte mult de o ruda și relația continua cu ruda respectiva, era normal, dar așa, da-le unfriend cât mai repede.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Daca aia au rupt legatura cu tine, nu are sens ca tu sa ramii conectat la ei in vreun mod. Eu consider ca in orice situatie civilizata trebuie sa ramina loc de buna ziua macar, dar nah...

| Freya1 a răspuns:

Sterg persoanele ce stiu ca ii sunt foarte apropiate (cum ar fi rudele), dar daca prieteni comuni nu mi-au gresit cu nimic nu ii sterg ca nu am de ce.

| Catrice a răspuns:

Block la prietenii comuni apoi la toate rudele.

| 4ndr33y a răspuns (pentru Catrice):

Block? Dar ce ti-au facut saracii oameni? Le poti da unfriend, lasi loc de buna ziua.

| Catrice a răspuns (pentru 4ndr33y):

Block la toți nu se știe niciodatăhee hee

| Frank51 a răspuns:

Faci ce simți

Eu n-am apucat niciodată să cunosc rudele persoanei iubite, n-am trecut în stadiul următor deoarece niciodată nu a fost persoana potrivită.

| Lukasssz a răspuns:

Block la toti!

| Werrich a răspuns:

Nu, șterg toate rudele fostei, ca să nu rămân în trecut.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Le șterg de la prieteni.

| literallythesamebruh a răspuns:

Chiar dacă persoanele respective nu te vor urmări în mediul online, fostul tau, dacă vrea, poate fi oricum la curent cu ceea ce se petrece în viața ta, deci nu văd nicio diferență.

| Valentina8 a răspuns:

Daca ei au rupt legatura cu tine faci si tu la fel. Cat despre retelele sociale, daca nu te-au scos de la prieteni n-are de ce sa-i scoti. La urma urmei tu "te-ai certat" cu exul tau nu cu familia si prietenii lui.

| Pnin a răspuns:

Tii la parerile unor oameni carora nu le pasa de tine? Atat de mult incat sa le pastrezi acolo chiar daca te incomodeaza? Nu gandesti normal.

| Sktrkdk a răspuns:

Da block la toata familia nu te mai intereseaza de el si de neamul lui