De ce să le ții în listă, nu înțeleg.
Dacă îți provoacă un sentiment ciudat, scoate-i de la prieteni, nu ai niciun fel de obligație, ce naiba.
Și eu sterg pe toată lumea după încheierea unei relatii. Suna puțin a ghicirea viitorul ca persoanele ii vor transmite fostului tau. Nu ai de unde sa știi sigur acest lucru, dovezi nu sunt. E o probabilitate, dar e posibil sa nu.
Mai ales că au și rupt legătura cu tine, nu ai vreun motiv sa le tii. Dacă te apropiai foarte mult de o ruda și relația continua cu ruda respectiva, era normal, dar așa, da-le unfriend cât mai repede.
Daca aia au rupt legatura cu tine, nu are sens ca tu sa ramii conectat la ei in vreun mod. Eu consider ca in orice situatie civilizata trebuie sa ramina loc de buna ziua macar, dar nah...
Sterg persoanele ce stiu ca ii sunt foarte apropiate (cum ar fi rudele), dar daca prieteni comuni nu mi-au gresit cu nimic nu ii sterg ca nu am de ce.
Faci ce simți
Eu n-am apucat niciodată să cunosc rudele persoanei iubite, n-am trecut în stadiul următor deoarece niciodată nu a fost persoana potrivită.
Chiar dacă persoanele respective nu te vor urmări în mediul online, fostul tau, dacă vrea, poate fi oricum la curent cu ceea ce se petrece în viața ta, deci nu văd nicio diferență.
Daca ei au rupt legatura cu tine faci si tu la fel. Cat despre retelele sociale, daca nu te-au scos de la prieteni n-are de ce sa-i scoti. La urma urmei tu "te-ai certat" cu exul tau nu cu familia si prietenii lui.
Tii la parerile unor oameni carora nu le pasa de tine? Atat de mult incat sa le pastrezi acolo chiar daca te incomodeaza? Nu gandesti normal.