| MadaMădalinamada567 a întrebat:

Dupa o luna de relaţie cu iubitul meu am realizat ca nu e potrivit pentru mine de asta am decis sa ma despart de el.dar îmi e frica de reacţia lui uneori e impulsiv am 23 de ani.Cum să îi spun fara sa cauzez vreo problema şi sa fiu si eu în siguranţă?

9 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

I-ai mai acceptat si cererea in casatorie.
Ii spui pur si simplu.

| Violleta2022 a răspuns:

Mergi cu parintii la el cand il anunti si in felul asta nu va indrazni sa-ti faca nimic.

| doctorandus a răspuns:

E o diferenta intre impulsiv si violent.

| Frank51 a răspuns:

Spune-i la telefon sau prin mesaje.

| ioana748 a răspuns:

Pai poti sa i comunici de la distanță.

| Madaxo97 a răspuns:

După o lună de relație, nu prea cred ca îi va păsa așa mult, spune-i pur și simplu. Dacă e impulsiv și violent și ți-e frică de el, spune-i la telefon sau prin mesaj.

| Cipi1212 a răspuns:

Spune-i tatălui tău. Poate că te va apăra.

| AndaAlexandra a răspuns:

Dacă ți-ai dat seama după doar o luna, e bine sa pui punct, să nu o lungești foarte mult și după să nu mai poți ieși din ea. Îi spui frumos, deschis. E dreptul tau. Oamenii impulsivi sunt imprevizibili, dar asta nu înseamnă că ești obligata sa continui relația dacă simți că nu e potrivit pentru tine.

| Unknownzgw a răspuns:

Îți recomand să fii sinceră, respectuoasă și directă. Când motivezi despărțirea, invocă motive ce țin de tine, nu de el. Spui "Eu simt că nu suntem potriviți" nu pasa vina pe el "Tu nu ești potrivit pentru mine". Dacă devine impulsiv, închei orice interacțiune cu el, nu are nimeni drept asupra ta. Ai și tu dreptul să îți exprimi sentimentele și să iei decizii personale cu privire la viața ta romantică.