Mai fato! Cel cu care locuiesti, cred ca plateste el chiria si celelalte? Ca asa nu vad motivul care sa te tina legata de el! Daca nu e asa mutate in alta parte singura si vezi-ti de viata, fii libera si independenta.iar cu celalalt nu conteaza rasa si religia.Cel mai mult conteaza ce te minte.Nici varsta n-ar fi exagerata, numai ca la 18 ani nu e copt la minte, si dupa ce ti-o pune o perioada, se satura si fuge dupa alta! cauta alceva care te merita! Sa Fii Iubita!
Nu e bine. De ce cu marocani? Alta limba, alta cultura...Mai ales ca ala zici ca e si cu vreo cinci ani mai tanar...si flusturatec. Gandeste-te sa fie roman. E incomparabil mai bine. Asta care te ignora, ignora-l si tu. Cauta altul, dar roman. Si nu pe facebook sau minuni de-aste virtuale. Face to face, conform cu traditia. Fa cum iti zic si o sa-mi multumesti candva.
Cel mai bun sfat. Lasa-i pe aia, muta-te singura si fa-ti de cap. Sunt multi alti baieti(marocani, romani, italieni s.a.m.d) cu chef de aventura si/sau relatii.
Ma da tu sari din lac in put asa, mai intai te-ai cuplat cu un taranete care te ameninta cu bataia apoi te dai la marocani? Nu serios dar tu chiar cauti sa-ti distrugi orice speranta la o viata fericita? Mi-e mila de tine, sincer mi-e mila dar parca o cauti cu lumanarea si tu.
Eu cred ca inainte te-ai uitat la scula lui si cand ai vazut ca nu este ca aia din povesti l-ai lasat in pace nu-i asa?
Effy35 întreabă: