Este o iubire adolescentina majoritatea am trecut prin asta, vor mai fi si altele!
Nu o mai cauta si nu te mai umili.
Altceva este cand un barbat si o femeie de 30 de ani se despart si altceva cand 2 adolescenti...
Fetele adolescente nu sunt femei, nici nu au experienta de viata si nici o acuratete in gandire sau sentimente, azi sunt fericite maine triste, cu alte cuvinte nu sunt stabile emotional si multe nici psihic!
Asteapta o mica perioada si apoi cauta pe cineva, nu e singura femeie!
Ce simti tu acum eu am trecut de 20 si ceva de ori prin asta, stiu cum e dar nu e capat de lume.
Eu zic sa te astamperi, fiindca odata ce te-a scos din inima ei, nu te mai vrea nici daca stai tu in cap fiindca ai dovedit ca nu o meriti si nu o iubesti, prin comportamnetul tau.
Linisteste-te si cauta-ti alta femeie, una la care sa nu mai repeti greselile facute cu asta.
Te sfatuiesc sa incetezi cu insistnetele astea, ca deja esti agasant.
Nu-i mai fa cadouri si nici nu mai trimite mesaje, ca poate sa apeleze la Politie ca sa te opreasca, daca de buna voie nu intelegi si ii dai pace.
Asta este deja obsesie de om nebun si crede-ma, ca vei avea probleme cu Politia daca nu incetezi.
Buna.Inteleg ca ti-e foarte greu, dar tot ce faci tu acum inseamna sa te zbati haotic si, in mod evident, sa te afunzi in groapa cu nisip miscator, de unde ea nu te va mai vedea.Calmeaza-te si mai lasa putin timpul sa treaca deoarece, cel mai probabil, nu i se va schimba parerea peste noapte sau dupa al 56780-lea mesaj fortat al tau.Da-i un pic de spatiu.
Apoi, eu cred ca se cam vede si din modul in care scrii ca tu inca mai copilaresti.Despre reactia ei, de asemenea, nu poti spune ca e mai presus. Asta e, mergem mai departe, nu iti poti opri viata in loc pentru un singur esec.Traiesti sa inveti din greseli.
Incearca sa devii barbat pe alte planuri, fiindca, da, se poate.Contrar a ce auzi prin jur, nu e obligatoriu sa fie totul stoc la capitolul relatii amoroase, crede-ma.Nu asta inseamna sa fii barbat.De obicei lucrurile acestea se aseaza de la sine odata ce pe celelalte le ai figured it out in rest.Bafta.