Esti intr-o situatie foarte delicata, dar trebuie sa ai incredere in tine si sa speri, pentru ca numai tu poti salva situatia. Cu mult tact si rabdare poti sa -l obtii din nou, pentru ca el trebuie sa se obisnuiasca cu noua situatie.
Vrei un sfat?
arunca telefonul, asa nu vei mai avea tentatia sa vb ca el la telefon
pentru ce te mai duci la el? chiar asa mult iti place sa te umilesti in fata unui barbat?
unde este demnitatea ta de femeie, mandria ta?
intra pe chat, vb ca mai multi baietii, mergi prin cluburii, sa fa o vizita unei rude mai indepartate
el nu este pentru tine si probabil, mediul in care traieste el, acolo e casa lui si nu se va schimba
ai o viata, traieste-o, nu iti bate joc de ea si repet, nu te duce la el si arunca telefonul, asa nu vei mai avea tentatia sa-l suni
bafta multa
Parerea mea este ca sunt peste 3 ani petrecuti impreuna si ati ajuns sa va cunoasteti foarte bine.incearca sa discutati despre ceva nou sau sa mergeti in locuri in care nu ati mai fost impreuna. el acum are siguranta ca nu te va pierde si de asta nu iti arata mai mult ce insemni pentru el.
Mai intai eu nu le prea am cu astea dar stiu ca din dragoste poti sa treci peste tot aaa da dc e anchis
Are nevoie de tine pana cand? pana cand iese de acolo? Tu il cunosti cel mai bine decat noi toti de aici si poate ca in inima ta stii daca te iubeste sau nu si nu vrei sa accepti... El de cat timp e acolo? Cand iese? Singura solutie ar fi sa astepti sa iasa ca sa-ti dai seama daca te-a folosit sau nu.Bafta:*
Niciodata, dar niciodata sa nu te umilesti in dragoste. Eu am facut-o si m-am ars rau si nu mi-a ajuns si m-am ars si a doua oara iar acum sunt imuna la orice...
Tine minte un lucru: cine te-a ranit sufleteste cat de putin o va face si a doua oara doar ca la o intensitate dubla si tot asa pana...nu ai sa mai vrei sa vezi zorii zilei. Bafta multa si fii puternica
Nu folosesti nimic daca pui 1000 de intrebari ... din cate ai scris cred ca el nu te iubeste sau poate nu stie ce vrea, sunt o gramadaa de baieti, cred ca meriti pe cineva care sa fie mereu langa tine sa te sprijine sa te iubeasca si sa stie ce vrea. probabil ca se plictiseste si vrea sa.si ocupe timpul cu ceva : sa vb cu tine la tel. Vorbeste cu el odata serios daca iti zice in continuare ca e confuz, ca ii e frica sa nu te insele etc. lasa. l ca nu merita sa iti distrugi tineretea pentru. cineva care nu te pretuieste sau sa stai sa. l astepti.