Cred ca barbatii nu pot trai fara femei decat, daca sunt homosexuali! Femeile ajuta foarte mult barbatii intr-o relatie. Este jumatatea de care are nevoie pentru a se completa si pentru a rezulta un intreg
! Astfel femeia ii da sfaturi unui barbat, il ajuta la greu, cu toate astea...este acolo cand are nevoie de ea :X!
Ea il linisteste pe barbat cand acesta se infurie, ea il mentine intr-un echilibru mereu, ea ii ingrijeste copii care sunt lucrul cel mai de pret pentru un barbat.
Mai mai, ce concluzii pe aici
A ta care este?
Inspiratia.
Sunt curios cati ani ai. dupa intrebari serioase, vad ca pui intrebari despre desene animate
rolul femeii este de a distruge tot ce e bun intr-un barbat.Bine hai sa mai indulcesc situatia, nu toate fac acest lucru.Desi..
Hmmm... o intrebare foarte buna. Din punctul meu de vedere desi intr-o relatie este foarte des intalnita expresia "doar tu ma completezi" sau asa ceva, este prost utilizata. Intr-o relatie fata nu-l "completeaza" pe baiat si nici invers. Studiile au aratat ca baiatul isi alege fata alaturi de care isi va petrece restul vietii folosind-o pe mama sa ca model, pe cand fetele isi aleg tatal ca model in alegerea partenerului (ciudat dar foarte adevarat).
Acum, rolul femeii ar fi cam unul singur: Sa-l faca pe baiat fericit, sa-l iubeasca (daca il iubesti il faci fericit - daca si el te iubeste). In mare parte amandoi au acelasi rol intr-o relatie si anume sa il iubeasca pe celalalt.
Daca este sa intram in detalii referitor la celelalte roluri ale femeii, asta depinde atat de genul de baiat de care vorbim cat si de genul de fata de care vorbim (ma refer la caracterele lor).
Cam dificil dar cred ca s-a inteles ideea.
Corect, ma bucur ca doar ai "generalizat".
Esti de acord ca atunci cand, barbatul devine nervos, orgolios... femeia sa stie sa aiba radbare cu el, sa-l linisteasca si sa-l aduca pe "calea" cea buna? Aici ma refer la "a-l completa", pentru ca daca femeia s-ar dovedi a fi ca el, orgolioasa si si-ar da toti nervi pe partener, atunci ar iesi un haos total. Parerea mea.
Exact acesta este motivul pentru care am spus ca depinde de ce fel de baiat si fata si despre ce situatii vorbim. Uneori (si de cele mai multe ori) baiatul este cel care isi pierde mai repede rabdarea si se enerveaza, dar sunt si situatii/cazuri cand se intampla exact invers. Da, sunt total de acord. Din punctul meu de vedere imi pare o prostie sa iti versi furia pe cel de langa tine daca acesta nu are nici o vina (si nu ma refer doar intr-o relatie, ci la modul general), insa este foarte important ca si celalalt sa aiba puterea sa te faca sa te linistesti, altfel va fi un efort in zadar din partea lui/ei.
Bineinteles.
Multumesc pentru timpul acordat, Andrei.
Placerea a fost de partea mea.
De spalat nu mai spala pentru ca s-au inventat masinile de spalat automate.
De calcat nu e mare lucru.
De ingrijit copiii, ii ingrijeste cine are mai mult timp, indiferent ca e femeia sau barbatul
De oferit placere nu poate fi vorba, pentru ca primeste si femeia placere.
De calmat nici atat, in unele cazuri chiar femeia e cea care-l scoate din sarite pe barbat.
De facut mancare iarasi depinde de relatie.
Rolul celuilalt partener intr-o relatie, este doar unul de completare pentru o buna "functionare" a celor doi parteneri.
Cred ca femia este elementul principal intr-o relatie, o femie desteapta stie sa conduca un barbat fara ca acesta macar sa isi dea seama
Pai femeia este cealalta jumatate dintr-un cuplu fara ea n-ar exista familie si fara o femeie n-ar exista urmasi.Deci intro relatie femeia este esentiala.
Doarunaltutilizator întreabă:
AvalohAlyn întreabă: