Nu căsătoria e un lucru minunat, ci faptul că îți petreci timpu cu persoana iubită, ăsta e un lucru minunat.
Mi-a placut raspunsul tau.
Mersi
De ce nu? explica.
N-ai inteles. In viziunea lui, toate sunt niste panarame pe interes, care ii vor salariul de sofer.
Asta mi-am dat seama, dar nu toti sunt asa, sunt si persoane bune, exista cineva pentru fiecare, trebuie sa stii unde sa cauti.
Daca femeile au salariile mai mici ca barbatii normal ca vor o casatorie ca sa aiba unde sa se mute sa le dea un acoperis, mai face o tranta cu un mucos si ala ii tine legati in permanenta sau se foloseste de el sa-i dea pensie alimentara dupa divort. Totu e pe interes
Da. Eu unul consider casatoria unul dintre cele mai frumoase/importante evenimente din viata unui om.
Da, este. Si ca o completare la răspunsul lui 12320000000000, e si mai misto cand e "cu acte".
Daca este cu o persoana minunata da, daca este cu persoana gresita logic ca nu.
Dupa parerea mea casatoria este un lucru foarte minunat, ce poate exista ceva mai scump decat familia in brat de sarbatore...
Casatoria este esenta unei relatii, ar trebuie sa fie unul din marile planuri in viata
Labyrinth întreabă:
anonim_4396 întreabă: