| MadaMădalinamada567 a întrebat:

Dupa parerea voastră e normal ca mama iubitului meu sa zica ca nu sunt potrivita pentru el şi ca ar fi mai bie sa ne desparţim? Eu consider ca atata timp cât mama mea nu zice nimic de el nu face scandal cand vine la noi, îi pune sa manance şi mama lui trebuie sa ma respecte pe mine atata timp cat şi eu o respect. Am 23 de ani.Voi ce aţi face în situaţia asta?

13 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Vechea poveste cu parintii care se baga in relatii, daca baiatul e ce trebuie sa nu plece urechea la nimeni, daca va iubiti faceti cumva si mutati-va impreuna daca ceea ce aveti este serios, nu vei putea sa ii schimbi parerea daca te vede intr-un mod negativ asa ca nu iti bate capul incercand, important e sa nu dati voie nimanui sa se bage in relatia voastra, parintii inclusiv.

| Violleta2022 a răspuns:

Mi-as cauta alt iubit!

| MadaM?dalinamada567 explică (pentru Violleta2022):

Îl iubesc prea mult deşi ne ştim doar de o lună

| Violleta2022 a răspuns (pentru MadaM?dalinamada567):

Ma indoiesc teribil de iubire asta... daca il iubeai foarte mult o iubeai si pe maica-sa, fara sa te ofuschezi ca nu te respecta.

De ce sa o iubesc pe mama lui daca nu ma respecta

Din bun simt, daca-l ai

Uite sa îţi zic ceva la mine merge aşa ma respecţi te respect nu ma respecţi nici eu nu te respect eu nici pe fratele meu nu îl mai respect ca se cearta el cu mama şi eu îi iau apararea mamei pentru ca lui îi e ciuda ca mama nu o suporta pe soţia lui eu consider ca mama la nascut trebuie sa aiba repect pentru ea în fine asta e alta poveste daca fratele meu se cearta cu mama pentru soţia lui de ce iubitul meu nu face la fel pentru mine în faţa mamei lui sa îmi ia apararea

Tu trebuie sa fii prima care acorzi respectul, fiindca esti copilas pe langa mama lui.
Daca mama ta te-a educat cu bun simt, atunci ar trebui sa stii acest lucru.

| Cipi1212 a răspuns:

Așa sunt unele mame de băieți. Sunt cam misogine.

| Shattergrim54 a răspuns:

Așa-s soacrele din partea bărbatului, îs mai ciufute, dar nu ai ce să le faci. Are griă de "puiul mamii lor". Nu aș recomanda să stai alături de cineva de stă lipit de mama și nu știe să facă decizii singur. Plus că ai 23 de ani, mai dă-o-n mama ei, n-o băga-n seamă, îi trece ei rolling on the floor.

| CiprianPatrichi a răspuns:

Da e normal. E parerea ei, dar parerea ei nu conteaza. Aici tu nu ai ce sa zici. Il lasi pe prietenul tau sa rezolve treaba cu mama lui. Fiecare cu mama lui/ei. Sau decideti doar voi doi impreuna cum abordati problema.

| Lola2024 a răspuns:

Cel mai bine este să discuți deschis cu el situația să îi semnalezi ce te deranjează eventual să poată lua el o măsură și la rândul lui să aibă o discuție cu părinții lui. Fiecare ar trebui să își facă propriile alegeri… totuși nerezolvată problema nu va duce la nimic bun pe termen lung. Mult succes

| Lola2024 a răspuns (pentru Lola2024):

Și eu sunt de acord cu tine. Persoanele nu se înlocuiesc la fel ca și lucrurile ci se repară, mai ales ceva construit din greu pe bază de dragoste mai ales în vremurile de astăzi când mai mult suflet au animalele.