"soția nu este staoana pe trupul ei ci soțul. Tot astfel nici soțul nu este stapan pe trupul luici soția" asa spune Biblua, cartea Creatorului. Noi ne fhidam duoa ea. Nicibeu nu fac ce lui nu ii place. Ma lasa sa ma vopsesc, dar blond cum e culiarea mea, cu unghii nu e de acord, nu iau haine care nu ii plac si el se imbraca, se tinde cum imi doresc eu. Asta e casatoria, sa alegi sa nu fii lacom, sa te multumesti, sa te dedici sa placi unei singure persoane.
Ai putea sa divortezi, daca nu te lasa sa faci ce vrei tu, chiar asa!
Ce mama masii, este stapanul tau sa-ti spuna ce sa faci si sa comenteze in fata ta?
Ia si da cu el de pamant!
Din partea mea, nu-i normal, sunt chestii în limita decenței pe care nu are voie în niciun caz să ți le interzică.
Esti copilul lui sau ce? Doamne fereste. Tu gresesti pentru ca accepti aceste lucruri si ii permiti. Cum sa nu te lase? Fugi fata din viata lui cat de repede ca acest om este toxic si te controleaza. Cum sa fii langa un om care nu te lasa nici sa te ingrijesti? Ma mir ca te lasa si afara din casa. In afara de despartire, nu exista NIMIC. Daca te iubesti si te respecti, spui la revedere. Daca nu iti pasa de tine, vei sta langa acest om, cu capul in jos si supusa. Alegerea este in mainile tale