Daca ii plac surprizele si mai ales petrecerile. de ce nu-i organizezi o petrecere surpriza? eu acum 2 ani i-am organizat prietenului meu o astfel de petrecere. m-am facut ca uit pur si simplu de ziua lui si i-am i-am spus ca nu stiu ce trebuia sa fac in ziua respectiva si nu ne putem vedea. el lucra in tura de noapte atunci si a ajuns acasa suparat si putin obosit... cu putin dupa miezul noptii. iar cand a intrat in casa eu i-am iesit cu tortul in fata si i-am cantat la multi ani cu totii ( cu totii insemnand eu. surorile lui si cativa prieteni care ne erau mai apropiati)! vreau sa spun ca a fost foarte incantat si mai ales emotionat. el fiind de obicei un barbat cat de cat puternic. am reusit sa-l facem sa verse lacrimi de bucurie chiar de ziua lui
dupa parerea mea cred ca i-ar place mai mult o petrecere surpriza decat o cina doar in 2... dar tu iti cunosti sotul cel mai bine si esti singura in masura sa iei aceasta decizie!
bafta si iubire maxima
Un album pentru fotografii, un aparat foto, un tablou cu o pictura de valoare daca te pricepi sa apreciezi, daca nu, cere sfatul unui pictor bine cotat. Mira
Eu pe sotul meu de ziua lui(il surprind/el nu stie nimic de cadou)ii fac un tort special la comanda in diferite forme(acasa mar vedea)ii iau bluzite frumoase, pijamale alese pe gusutul meu, lenjerie intima, tricouri, portofel din piele/il scot la un restaurant etc.chiar e multumit./depinde si de sotul tau ce apreciaza acum!
De 35 ani il trezesc dimineata cu un sarut il felicit si ii spun -te iubesc -
acesta este cadoul meu din suflet pentru iubitul meu sotz
orice lucru ii cumperi nu are sufletul tau
Ceau. Tu iti cunosti sotul mai bine si vei stii ce cadou sa ai faci. Ceea ce vezi pe site sunt doar pareri ale unora ce nu cunosc pe sotul tau cum il cunosti tu. Ar fii indicat sa ai iei un cadou funny, o mica excursie :p, sau o cina romantica. Tu stii mai bine. Ceau.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: