anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

E a doua oara cand imi iau m**e masiv cu dagostea si incearcarea de a imi face o relatie. Nu stiu unde gresesc ca nu imi doresc sa fac decat sa fie bine. Incerc doar sa arat ca imi pasa, si mi se reproseaza ca devin prea atasat si ca m-as umili intr-un fel pentru ele. Nu stiu ce sa fac. Am inceput sa ma gandesc ca era bine sa le vreau doar pentru sex sa nu mai pun sentimente. Nu ma pot schimba, sunt prea amabil si am prea mult bun simt cateodata, dar ele interpreteaza asta ca fiind slab dupa ce ajung sa ma cunoasca putin. Pur si simplu nu e felul meu sa ma port "badboy". Si cred ca sunt mai barbat de 100 de ori decat un din ala de are 12 clase, ii chioraie burta, dar se poarte mitocaneste si atrage. Nu reusesc sa inteleg femeile astea.
Daca ar trebui sa ma schimb asa radical ca ele sa ma placa, mai bine as ramane singur. Pur si simplu nu imi doream decat sa ofer si sa o fac sa se simta speciala, dar ea cica prea incerc sa par perfect si dau impresia de falsitate, desi eu faceam asta fara vreun interes. Am vrut sa se simta apreciata si incurajata. Sper sa isi gaseasca pe cineva cum vrea ea si sa fie sanatoasa.
Acum simt ca nu mai vreau sa aud de femei. Probabil nu sunt toate la fel, dar am eu norocul sa dau numai de tipe de genul. Nu inteleg cum trebuie sa ma port si ce sa fac si sunt intr-un moment in care mi s-a luat.
Mai vad pe aici tipe care plang ca au fost lasate si ranite, folosite, inselate. Ei bine cred ca asta e rezultatul preferintelor lor la barbati. Daca vine unul asa ca mine probabil il iau de fraier sau il considera catel sau nici nu il baga in seama. Luati "badboys" ca va fac bine ce va fac.

48 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Si daca dai de una care se plange ca nu isi gaseste partener fie te refuza sau nu te baga in seama, are ego. Tot ce iti pot recomanda e o papusa de silicon, trebuie sa strangi bani grei si sa faci putin sport sa tragi intre 28 - 30kg dupa tine, poti sa o imbraci, o scoti cu masina unde mergi, faci toate fanteziile cu ea si scapi de problema relatiilor, https://metro.co.uk/......-10017618/
https://realdollfrance.com/......op/page/4/

le zici sa iti faca factura cu pret mic pentru vama redusa daca vine din america.

| oSalamadra a răspuns:

Depinde cum arăți că îți pasă. Una e când arăți îți pasă ținând cont de lucruri mici. De ex prietenul meu observa și tine minte lucruri foarte marunte despre mine și mereu mă bucur când aflu că a observat ceva nou. Si alta e când le sufoci. Și tu mai mult ca sigur le sufoci și ai impresia că faci cine știe ce... Am cunoscut multi ca tine.

| Violleta2022 a răspuns:

Depinde la ce categorie de femei te referi.
Cand te referi la pitipoance, nu te astepta sa fi apreciat ca baiat bun.
Cred ca te uiti in directia gresita si alegi numai cu ce nu esti compatibil.
Care sunt criteriile dupa care le alegi si care sunt locatiile de unde le pescuiesti?

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

"era bine sa le vreau doar pentru sex sa nu mai pun sentimente"
Buna dimineata!

Ai omis capitolul financiar. Oricat de simpatica si desteapta ar fi o fata, mereu o sa-l lase cu buza umflata pe cel indragostit care ii aduce ghiocei, pentru cel care o propulseaza 2-3 clase sociale mai sus, si ii ofera niste respect acolo.
Pana si badboyz-ii au fost candva indragostiti sinceri, dar odata cu experienta, s-au prins cat merita sa investesti intr-o fata oarecare.

| Mosotti a răspuns:

Tu nu atragi ca lumea fizic, de aia se intampla asta, nu te place si gaseste motive, acum ai inteles.
Ca daca arata-i bine si aveai comportamentul asta, erai f acceptat si f apreciat, te trezeai "vai dar tu esti om, nu ca altii, ce original esti".

Asa ca aia este. Deci nu conteaza cum te porti, conteaza daca atragi sau nu cu figura ta.
Daca arati bine, te place si daca te porti frumos si daca te porti urat si esti badboy.
Asta e, eu iti zic adevaru nu vrajeli, ca dupa aia o sa vezi ca vrajelile alea zise de altii nu da cu realitatea si tot nu o sa fi lamurit.

| Catrice a răspuns:

Pai da poate nu arăți că-ți pasa cum trebuie.

| LoveSleep a răspuns:

Femeile care iti spun pe față ca esti lake sunt alea care au de unde alege.

Femeile care fie nu au curaj sa iti spuna, fie se mint ca ele nici nu gandesc asta, sunt cele cu putine optiuni, care zic ca vor un barbat cuminte, care sa se poarte bine cu ele, dar ele saliveaza ca si toate celealte, daca nu mai rau, dupa ăștia mai smecheri.

Esti trist ca gandesti ca toți ăștia care stiu cum sa trateze o femeie sau care stiu cum sa vorbeasca cu ea, sunt niște "12 clase" doar sa te simți tu mai bine. Sau ca le abuzeaza într-un fel sau altul.

Si eu vreau sa devin milionar in euro, dar vreau si sa stau in pat toata ziua, fara sa fac nimic.
Din pacate nu asa funcționează.
Daca nu vrei sa iti schimbi comportamentul, poti oricand sa iti faci un program de la b a, nu te opreste nimeni.

Sau poti sa aștepți sa intalnesti acea femeie care te va iubi pentru ceea ce esti, cu care te vei casatori in timp record si pe care n-o s-o poți iubi niciodată nici macar la intensitatea la care iubești o necunoscuta cu țâțe mari pe langa care treci si la care râvnești curveste, ca sa zic asa.

| OldSoul a răspuns:

Nu trebuie sa dramatizezi.
Accepta ca asta e o perioada din viata ta, si incearca sa inveti din ea.
Daca experienta se va repeta, vei vedea ca treptat vei incepe sa te schimbi cu sau fara voia ta. Sa te schimbi, dar nu intr-un mod rau, ci mai mult, vei invata sa oferi ce ai mai bun doar persoanelor care o dovedesc ca o merita.

| zurick a răspuns:

Sunt fată deci e puțin ofensive, o să o iau treptat.
1. A spune că e tot vina lor pentru că idiotul le-a bătut/ înșelat/ rănit în alt mod e oribil.
Te-ai gândit că poate, doar poate, femeile nu " și-o cer "? Sau ce vrei să spui că e vina lor că s-au îndrăgostit? Dacă crezi că e vina lor și pentru că sunt îmbrăcate nu știu cum, vomit...
2.Nici nu trebuie să te schimbi, cu atât mai puțin să devii un idiot pentru a fi plăcut. Fii tu, vei găsi persoana potrivită la un moment dat.
3. Niște mici sfaturi dacă vrei, faptul că tu spui că e bine că acele persoane suferă vin din frustrare. Tu ești superb și totuși nu te vor, off, clar e vina lor.
Personal, nu mă atrag nici bad boys, dar nici persoanele frustrate. Lucrează la tine și la aceea frustrare pentru că nu te va ajuta deloc.

| zurick a răspuns (pentru Superior):

N-am nevoie de așa ceva.

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru zurick):

1. Nu e vinovata ca le-a batut/inselat/ranit ala, e vinovata ca s-a incurcat cu un idiot care de la inceput prezenta pericol, nicicum garantii.
Egalitatea intre sexe (in care eu cred), se aplica si in materie de maturitate. Fiecare isi asuma alegerile gresite, care intr-o oarecare masura ne definesc.
Poti spune despre un caine ca a avut ghinion sa nimereasca un stapan care il bate si il tine flamand, dar de la femeie mai ai ceva pretentii, ca e OM. Ar trebui sa poata evita situatiile penibile si mai ales periculoase, ca nu e scutita de nimeni in acest sens.
De aia puteti fi invinovatite, cum si de barbatii care se incurca cu kurwe, se rade copios.
Poti sa vomiti linistita, pup!

| zurick a răspuns (pentru NoTurbinaNoGood):

1.Uneori nu știi că e un pericol, poate părea că nu e. Apoi descoperi că e, poliția nu te crede sau nu face nimic, eventual un ordin de protecție pe care individul nu-l respectă că e " bărbat adevărat ", ce naiba.
A da vina pe ea... ăsta da privilegiu masculin+misoginie happy
2. Ai iubită? Doar de curiozitate, pentru că dacă ai, îmi pare serios rău de ea.
3. Sa evite femeile situațiile penibile/ dubiose? Asta e fix mentalitate ca femeia violată e vinovată..., mi-e scârbă de o asemenea gândire.

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru zurick):

1. Sa zicem. Desi majoritatea tipelor din situatia aia, nu stiu nici sa se foloseasca de politie. Suna cand iau bataie, dar nu se duc sa depuna plangere, nu se duc la IML.
2. M-ai catalogat drept un periculos? thinking Nu stii sa citesti oamenii.
3. Da, barbatii stiu sa faca asta. E o diferenta intre un anturaj care intra mereu in probleme, si unul care te duce spre "lumea buna", nu crezi?
PS: Nu am zis ca e vina femeilor, insinuez doar ca s-ar putea feri de situatiile alea, daca ar folosi materia cenusie. Nu baga in discutie agresiunile de pe strada, ca nu despre asta e vorba.

| OldSoul a răspuns (pentru zurick):

1.
Daca tu ti-ai ales "idiotul" de langa tine care te bate, da, e vina ta.
Daca tu ai ales sa ramai alaturi de el dupa prima palma, da, tot vina ta e.
Daca ai facut un copil crezand ca o sa se schimbe si acum copilul e si el victima, ghici ce? Tot vina ta e.

Asuma-ti-va alegerile, acceptati ca ati ales gresit, si incercati sa nu mai repetati aceeasi greseala, incercati sa reparati ce se poate.

Nu e vina lor ca s-au indragostit, dar e vina lor daca tolereaza astfel de comportamente.

Cum zice o vorba din popor:"Cum iti asterni, asa dormi!"

| Lukasssz a răspuns:

A venit timpul sa cauti alte fete care sa iti strabata cearseaful.

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns:

Alta categorie de fete te-ai gandit sa abordezi?

| Superior a răspuns:

Exact! De asta femeile sunt ciudate si complicate. Wait, complicat e prea putin spus si ne lipseste cu desavarsire un cuvant care sa descrie fiinta cum trebuie. Da, nu toate-s la fel, dar sunt foarte rare.
Incep sa cred ca cele care prefera sa fie injurate, luate la misto si batute in loc de alintate, imbratisate si iubite au o disfunctie neruologica care inca nu a fost inscrisa in lista bolilor. Sau un fetish nebun...
Anyway, daca te ajuta cu ceva, daca esti intr-adevar cum ai spus si daca eu as fi fata, m-as cupla cu tine happy

| RAY a răspuns (pentru Superior):

Sau un fetish nebun...
Anyway, daca te ajuta cu ceva, daca esti intr-adevar cum ai spus si daca eu as fi fata, m-as cupla cu tine happy

Asta se poate rezolva prin operație

| Legion7X a răspuns:

Apopo de badboy Acum câteva ore era unul de o caftea cu pumni în spate, pe una 17 ani într-un parc pe o bancă. Total neacceptabil, în rest totul depinde de fată, cum vrea să fie respectivul băiat.

| alexalx1234 a răspuns:

Sunt în aceeași situație. Mi-am dat seama că dacă nu ești un badboy nici nu se uită la tine. Toate fac așa. Le vrei binele și tot tu rămâi cu ochii în soare. Mi-am dat seama că e mai bine singur.

| JOHNtheADVISOR a răspuns (pentru alexalx1234):

Https://www.instagram.com/p/CRi0diHpRuX/?utm_medium=copy_link
https://www.instagram.com/p/CRneLFIJi2U/?utm_medium=copy_link
https://www.instagram.com/p/CR1Rurlp9wb/?utm_medium=copy_link
https://www.instagram.com/p/CSUL3C0sBEJ/?utm_medium=copy_link
https://www.instagram.com/p/CSUBAIXjl0D/?utm_medium=copy_link
https://www.instagram.com/p/CSPp_tFM3fJ/?utm_medium=copy_link
Cine este de vină când asemenea femei vă părăsesc? Ele că umblă dezbrăcate? Sau bărbații care le "vrea doar binele"? Când vezi o asemenea femeie ce îți inspiră? Te vezi lângă ea toată viața? Așa-i că se vede pe ele că sunt gospodine și mame exemplar la viitorii voștrii copii? Dacă una ca asta nu vă bagă în seamă, unii bărbați ajung să le facă pe toate çuŕv€ și că sunt pe interes.Ai dreptate, mai bine singur decât să profiți și să îți bați joc de ele.

Răspuns utilizator avertizat
| Niciunnumedeutilizator a răspuns:

Nu mă apuc să îți dau sfaturi de seducție aici (doar de-asta există n-șpe mii de site-uri) dar îți zic o idee:
Tu ai auzit de ceva numit "self-fulfilling profecy" (am scris aiurea, știu)? Este o profeție care, îndată ce a fost spusă, se auto-îndeplinește. Adică exact ce-ai făcut tu: tu zici că așa cum ești nu vei avea succes în dragoste, așa că nici nu încerci (crede-mă, 2 fete nu sunt "încercat"), așa că primul enunț se auto-îndeplinește. Pe scurt: mai încearcă, speranța moare ultima!
Și dacă te gândești acum că dragostea e o iluzie, amintește-ți de ce a zis Goethe: "Nimic din ceea ce ne face fericiți nu este o iluzie".

| JOHNtheADVISOR a răspuns:

Fiecare din noi, fie că e băiat, fie că este fată este UNIC.Hai să îți spun unde greșești, te dă gata doar aspectul fizic, te blochezi când o vezi, frumusețea ei îți ia mințile.Eu nu vă înțeleg, cum adică puneți sentimente? La școală ai aceeași colegi, cu care te vezi cinci zile pe săptămână și nu te atașezi așa emoțional de vreunul din ei încât să îți dea peste cap viața.Mergi la magazin, aceeași vânzătoare, nu te atașezi de ea, puțin îți pasă de viața ei.Cum puteți voi să spuneți că vă atașați de o persoană care cică ați și iubit-o,fiindcă după mintea voastră a fost dragoste la prima vedere.Așa ceva nu există.La prima vedere unii dintre voi le remarcați doar pentru sâni,fund,hainele cu care e îmbrăcată mai mult dezbrăcată,vocea,părul,chipul ei,ochii,înălțimea,adică o placeți pe bucăți, nu în ansamblu. Dacă ar fi dragoste adevărată nu te mai plângeai. Când o placi pe ea ca băiat, trebuie să o placi exact așa cum este din cap până în picioare, aici intră și felul ei de a gândii, caracterul.Asta nu prea vă interesează la o fată,ce și cum gândește. Apoi aruncați vina tot pe ele,voi băieții vă dați victime,păi cine a ales-o,cine s-a băgat în seamă cu ea, de ce ai dorit să intri în viața ei? Clar, nu o vreți pentru ceva serios, ci doar așa să nu fiți singuri, să aveți companie.Pentru asta există jucării, păpuși. Femeia e vie.Are și ea la fel ca tine visele, dorințele, cerințele ei.Tot bărbații sunt de vină că cei care chiar sunt cu adevărat cu gânduri serioase sunt refuzați.Păi cine a păcălit-o,cine i-a promis luna de pe cer și apoi și-a luat zborul,cine a dezamăgit-o, cine a înșelat-o? Acei bărbați care la fel cum încerci tu acum să te justifici se cred serioși. Dacă vrei să fi băiat bun, fi băiat bun, nu te schimba, respectă femeia indiferent de felul caracterului ei.Nu pune doar dorințele tale pe primul plan, caută să afli și ce dorește ea de la viață, care este scopul ei.Nu cere dacă la rândul tău nu poți să oferi.Fii tu prin tot ceea ce ești precum vrei să fie ea față de tine.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Recomand serialul thailandez

TharnType The Series https://www.dailymotion.com/video/x7xmx6v

| EcceHomo a răspuns:

Nu văd un semn de întrebare, așadar cred că întrebarea este legata de m#ie și cantitatea ei.
Unii nu se opresc niciodată din a lua, alții învață să scuipe, mulți trec de partea cealaltă a p#lii.
Nu te-ai poziționat bine.

| LoveSleep a răspuns (pentru EcceHomo):

Genial, uitasem ce bine o iei.
O dai, scuze.

| Saiko10 a răspuns:

Pare ciudat daca tu dabia ai cunoscut o fata si deja esti in stare sa faci orice pentru ea. adica chestiile astea vin mai incolo, dabia cand esti intr-o relatie cu ea, nu te duci direct si ii faci toate poftele cand voi sunteti doar prieteni ca de aia iti iei m**e.

| Cristina12387 a răspuns:

Spui ca incerci doar sa arati ca iti pasa si ti se reproseaza ca devii prea atasat. Ma gandesc ca poate faci unele lucruri pentru ele care chiar nu e cazul. Poate faci in locul lor diverse chestii si cumva prin asta le transmiti ca le-ai vedea incapabile sa le faca singure. Poate fi ciudat pentru ceilalti sa te ambitionezi sa le faci favoruri de care nu au nevoie. E bine sa ajuti persoana de langa tine doar daca are nevoie, nu cand nu are. Spui ca ti s-a reprosat ca te-ai umili intr-un fel pentru ele. Ma gandesc ca poate tu incerci sa renunti la individualitatea ta ca om atunci cand esti intr-o relatie. Lucrul asta este distructiv pentru relatie. Oamenii relationeaza intre ei pentru ca vor sa aiba o conexiune cu altcineva decat cu ei insisi. Daca tu ii spui mereu doar ceea ce consideri ca vrea sa auda, ea cum ar putea sa sparga aceasta bariera si sa ajunga la ce gandesti tu de fapt?

| diNNozo a răspuns:

Nu am timp sa citesc tot, sunt intr-un fel sau altul in acesi situtatie. sfat bun si rapid. nu pune suflet tot timpul! Bafta Charlie

| Admiraljoker a răspuns:

Și eu am încercat sa o fac sa simtă speciala i-am cumpărat tot ce a vrut plus cadouri ca într-un final când am încetat sa fac toate lucrurile astea să-mi spună că o plictisesc și e obosită. Dacă le spui un compliment îți reproșează ce vrajală ai pe tine și te i-au la mișto asa sunt toate

| Elena1432567890875 a răspuns:

Sa nu te schimbi niciodată. Băieți ca tine mai rar... Nu cred ca ar vrea ele o căsnicie cu un bărbat rău, nici nu și pot imagina de ce cruzimi pot avea parte. Dupa o perioada trăită cu un om rau, un băiat care gandește ca tine pare un vis?

| mgtow a răspuns (pentru Avner):

Nu merita sa stai cu o femeie in viata, am prins vremuri imputite. Banii sant sursa eterna de fericire ca sa iti faci de cap in viata, omul e *** in c. idiot nu are habar de sinceritate si bunatate

| mgtow a răspuns (pentru Avner):

Nu prea e asa dar mai mult la ele se aplica asta, noi le vanam din rasputeri care pe care.

| Fiorella00 a răspuns:

Nu e nevoie ca tu să te schimbi, niciodată să nu o faci pentru cineva chiar și pentru o fată. Atâta timp cât tu ești împăcat cu tine însuți și crezi că dai cel mai bun din tine intr-o relatie pentru ca totul să fie bine, nu te gândi că tu ești problema. Din păcate majoritatea fetelor crescute în România le plac golăneala, sau cum spui tu "badboys" și în general nu caută o relație serioasă. Unele nici nu stiu ce vor de fapt de la un băiat, se bag intr-o relația doar să nu fie singure dacă mă înțelegi.
Mi-a plăcut cum gândesti și ceea ce vrei sa oferi intr-o relatie, nu ai intalnit fata potrivita încă. Nu sta prea mult să cauți pentru că asta te v-a dezamăgi mult mai mult când vezi peste ce dai. Sfatul meu este să îți vezi de viață ta orice ai face tu in acest moment(carieră, loc de munca, scoala). Evoluează în continuare ca persoană și aduna-te asa fata acea care chiar te merita va primi tot ce ai tu mai bun de oferit.