Cel mai bine ai intreba o pe ea, ca sunt scumpe cadourile si decat sa i cumperi ceva ne folositor si care va ajunge in gunoi, mai bine i dai bani in plic si i si cumpără ea ce vrea, este mai bine, noi nu o cunoaste m si nu stim ce gusturi are fata, daca tu care esti prietena ei nu i cunosti gusturile ce sa spunem noi?
Păi tu ar trebui să știi ce îi place. Îi poți cumpăra un articol vestimentar, un parfum bun, ceva dulce . un accesoriu. Trebuia să ne spui și ce vârstă are și/sau bugetul cadoului.
19 ani are prietena ei a carei zi de nastere este mîine
Pai depinde și ce buget ai. Dacă e pasionata de makeup poți sa ii iei o paleta de farduri din sephora, un parfum, o poșetă, ceva de la Pandora (bratara, cercei) sau un articol vestimentar dacă știi cam ce poarta. Dacă nu, ii dai banii ei și ii spui sa își ia ceva ce ii place fiindcă vrei sa îi cheltuiască cu folos și nu pe ceva ce nu I ar place. Dar cadoul e cadou, nu se discuta. Îl primești și atat. Dar dacă e fata, ce am menționat mai sus ar trebui sa ii placa. După cum am zis, depinde și de buget. Poți sa o duci la un film, ii iei ceva de la Mc sau KFC, ceva simplu dar dragut. Nu e musai sa ai mulți bani. Mie de exemplu mi ar place ca o prietena sa ma ducă la un film, sau un concert ceva. Dar în același timp nici nu as vrea sa dea mulți bani. Totul depinde de buget și nivelul prieteniei.
Un weekend undeva, doar voi doi, ceva lejer și ușor de realizat ca și bani. O plimbare în afara localității, la un lac, sau un picnic la care să-i oferi toată atenția ta. Și vezi de ce are nevoie, i-ai chestii de care se poate folosi, nu împiedica!
Sunnt fete amindouă ce weekend sa faca ele
Ehh, poa' să facă un picnic, că nu-i musai să fii într-o relație să faci asta. Am înțeles eu greșit.
Citeste bine intrebarea, sunt fete amindoua
Mulțumesc pentru tălmăcire, îmi pierdusem facultatea de a citi, hehehe
LostMarionette întreabă:
malinne întreabă: