Depinde de situație, sunt femei cărora le place ca partenerul lor să nu le plătească consumația și să își plătească ele partea, altele care au pretenția ca ele să nu plătească nimic, iar ei să plătească tot. Eu cred că cel mai de bun simț ar fi ca amândoi să își plătească partea ca să nu existe discuții, dar asta nu înseamnă că dacă simțim nevoie să facem cinste cuiva că este o persoană ok, să nu se mai facă deloc.
Plătește el - gentleman. Plătește ea - cocalar fomist. Poate greșesc dar am o scuză - fac parte din grupa de vârstă 50+.
Cu ultima propoziție ai spus tot, fiecare cu propriile opinii, deoarece este o chestiune pur subiectivă.
Dacă vrei să faci un studiu, vizitează 5-6 orașe mari( București, Timișoara, Brașov, Constanța, Iași), și 20 de sate și orașe mai mici, pune întrebarea la 2000 de persoane( 1000 femei 1000 bărbați), și vezi rezultatul studiului.
Dacă sunt partenere ocazionale, fiecare pe contul lui. Dacă e serioasă treaba, cu bătaie lunga, nu mai contează cine plătește.
Cheers
Unii da, alții spun ca ș-au uitat portofelul! După părerea mai bine spui ca nu vrei sa plătești decât sa vii cu scuza asta