Nu, nu este adevarat!
Nici o femeie nu prefera barbatii colerici, agresivi, violenti si idioti, dimpotriva, toate femeile fug de asemenea specimente si daca la inceput se indragostesc de ei fara sa realizeze ce idiot au luat, mai tarziu divorteaza de el sau il paraseste.
Femeile destepte isi iau barbati linsitit, barbati inteligenti si respectuosi de aceea vezi tu ca el sunt puternice, fiindca stiu sa elimine guboaile si sa aleaga un om inteligent.
Dar stai linistit ca si femeile prostute care se frig odata cu un coleric, tot ajung pana la urma sa-l elimine din viata lor, ca nu sta nimeni cu un idiot care-i limitat mental si pe deasupra mai este si violent.
Nu stiu nici de unde ai scos-o pe asta cu femeile sunt bune si liniste nuami daca sunt mai scunde...
Ce treaba are inaltime asau greutatea, cu bunatatea sau inteligenta omului?
Nu ai vazut niciodata niste barbati de juma de cot, care sunt aroganti si violenti?
Vorbim aici de personalitatea omului, de caracterul lui, de educatia lui, nu de cat de inalt, gras sau slab este, ca nici una din aceste aspecte fizice nu te face bun sau rau, ci educatia si caracterul personal al omului sun relevante.
Nu! Femeile prefera bărbații pragmatici, care de cele mai multe ori sunt ori mai deștepți ori mai descurcăreți
Eu cred ca în primul rand femeile cauta gentlemeni și bărbați care sa le protejeze și sa le sprijine în momente dificile
Nu neapărat, mai toate femeile prefera un bărbat cu ambele caracteristici, doar ca nu in acelasi timp, trebuie să știe când să fie mai calm, liniștit, dar să aibă si momente când e masculin, puternic, dominant, a nu se înțelege agresiv, nimeni nu prefera un bărbat agresiv, coleric.
Nu prea prefera nici o femeie un bărbat liniștit că îl percepe submisiv, lor le place să fie dominate nu de ăștia plăpânzi și sensibili.
Cel mai mare turn off și Red Flag e sa fie tăcut,daca ești tacut ești pierdut definitiv,nu ai ce sa faci indiferent cat de bine ai arata,asta le emite un bărbat tăcut rău : frici,insecurități,pămpălău, nesigur pe el, afemeiat, sensibil și fricos. Exact moartea pasiunii. Orice sa nu fii dar sa nu fii tăcut! Îți spune un om tăcut aceste vorbe și liniștit, cumințel care pe vremuri era mega agresiv.
Trebuie sa vorbești dar sa vorbești bine nu prostii
Sunt care vorbesc și mult și bine și sunt urâți nu sunt frumoși și au succes răsunător la femei. Daca ești tacut e grav, e capăt de linie.
Unde ai fost frate, mi-a fost dor de tine!
Effy35 întreabă: