Nu ai aceasta garantie.Tot femei sunt si ele.Nu vreau sa crezi ca generalizez.
Nu cred boss! Daca se casatoreste cu un crestin, femeia aceea o face tocmai pentru a fi mai libera si deci cresc sansele sa isi insele partenerul, mai ales ca tentatiile sunt mari si ea nu va mai trai ca o femeie musulmana, adica fara servici, inchisa in casa si ocupata sa stearga la fund o droaie de copii. Sa nu te insele infatisarea " pocaita " pe care le-o da burkha sau naframa musulmana! Pe cat sunt ei de obsedati de sex, la fel sunt si ele doritoare, doar nu degeaba le tin aia inchise in casa!
În general da, datorită influenței religioase în viața lor(cele cu ''eșarfe'' pe față provin din familii extrem de religioase) însă nu neapărat, unele își riscă viața și înșeală, astfel având un final nefericit.
Tu crezi c-o să ai acces la una dintre ele sau crezi că tatăl ei o s-o ofere pe tavă și frații ei n-au un cuvânt de spus?
Căsătoria ta cu o astfel de femeie implică convertirea ta la religia islamică asta doar dacă nu ai în gând să fugi cu ea într-un sat uitat de lume prin Argentina ca să eviți scene tragice în care vei juca rolul principal.
P.S :'' Eșarfa'' aceea se numește Niqāb/Burqa.
Dar de ce te complici atât? Găsește una ''normală '', acum mai ai și pretenții, domnule Şofer.
Da! Si chiar e adevarat!
...doar vreo 6% din atacurile teroriste sunt facute de musulmani, acum daca un crestin face ceva rau se numeste infractiune, iar daca un musulman face ceva rau se numeste act terorist...in ce lume traim, spalati pe creier de mass media
Mai bine te-ai intoarce pe linia lu` 37 ca am ramas fara soferi, nici nu mai se face cursa pana in 'Livada' macar.
E interesanta gluma ta, am vazut un reportaj amplu din Anglia, de fapt documentar pe Discovery, unde cupluri formate din englez si musulmana traiesc pe ascuns, schimba orasul la cateva luni, iar statul nu ii ajuta decat cu schimbarea numelui in timp ce fratii, parintii ii cauta continuu, angajeaza detectivi particulari sa ii gaseasca ca ulterior sa ii omoare pe amandoi.Este pe foarte bune totul, si reportajul a fost facut in ideea ca cei care se indragostesc si fug in acest fel cer mai mult ajutor de la stat.
Nu o sa ai niciodata permisiunea unei familii de islamisti sa iti dea 'infasurata' de nevasta. tu fiind crestin, sau oricum nu unul de-al lor.
Englezoaicela se imbata si dorm pe trotuar tocmai pentru ca nu gasesc un barbat bun langa care sa-si gaseasca fericirea.Eu asa cred.Deci ele beau de necaz si suparare, vorba cantecului.Dar ai dreptate - musulmancele ar putea fi femeile ideale, sunt de aceeasi parere cu tine...
Bine, cu conditia sa nu intalneasca vreun roman...
SaveTheNature întreabă:
HEAVENTHEEVIL întreabă: