Da,si asta
Dar se simtea si nesigur
Cum adica?
Un mic truc. Il face pe "domn" sa se simta important ca mai apoi distinsului orbit de glorie sa i se ataseze cu usurinta o telecomanda. Stiu ca e greu de inteles, de aceia nici nu continui cu explicatiile. Vad insa cateva fete zambind...
Ai perfecta dreptate! Am o viata de experienta in domeniu.
Femeia nu are forta fizica sau vederea in ansamblu, dar nici orgoliul masculin ( care este calcaiul lui Ahile, in acest caz, doar ca nu injunghiat trebuie ci gadilat, ca eroul sa "moara"), dar are abilitatea de a se folosi de tot si toate, potrivnice sau de ajutor, pentru a obtine confortul personal si cel necesar procreeri. Cu cat noi barbatii suntem mai vanitosi si ne vrem laudati si adulati fara a depune vreun efort, cu atat mai vulnerabili suntem. Echilibrul si demnitatea sunt antidotul acestei metehne. Nu vreau sa judec sau sa jignesc, spun doar ce vad adesea in jurul meu, o spun tare dar nu se aude nici cat o soapta " barbatii isi pierd masculinitatea si asta genereaza un dezechilibru ce ne afecteaza pe toti ".
Isi pierd masculinitatea cand se cred impoertanti?
Sa inteleg
Da,asa e..adica se simte foarte important incat nu mai depune efort
Un băiat se poate simți important cu oricine. Dacă te simți important cu o fata înseamnă că fata respectiva este o persoana bună și cel mai probabil ții la ea.
Este normal ca un băiat sa se simtă important cu o fată, și da, e foarte bine. Un băiat simte nevoia să protejeze pe cineva, la fel cum o fată simte nevoia să fie protejată. Daca te simți important cu o fată înseamnă că simți că o protejezi și că îți place mult de ea.
Asta înseamnă că se simte iubit și ca fata aia îl respecta și se comporta bine cu el
Lussye întreabă: