Nu, nu, nu.da.Patru intrebari, patru raspunsuri. Dar tu nu vrei doar raspunsuri seci, tu vrei raspunsuri care sa te lamureasca. Nu cunosc problema prea bine, pentru ca esti prea lapidar(eu am inteles ca esti un tanar, poate ma insel, dar spui ca te simti vagabond). Mai banuiesc ca persoana in cauza e mai matura decat tinesi asta nu numai din cauza varstei. Ce se intampla de fapt? Eu cred ca fata de care te-ai indragostit, asteapta sa cunoasca un baiat realizat, cu serviciu bun, cu bani nu un tanar care e inca la scoala, sau de abia si-a gasit un amarat de serviciu. Vezi tu, ea se gandeste deja ca nu esti o ''partida '' pentru ea. Mie mi-ar da acest lucru de gandit.
Este posibil. Probabil ca tu esti foarte tanara si el mai maricel. Un om intelept! In general relatiile se lasa cu sex si probabil ca omul nu vrea sa "calce pe bec"! Tin minte ca si eu am patit asa cand aveam vreo 12 ani si el era cu 13 ani mai mare! L-am amenintat ca atunci cand o sa ma fac mare, nici n-o sa ma uit la el, ca el va fi mos! Copilarii!
anonim_4396 întreabă:
Vanessa0911 întreabă: