Si te mai miri de ce raman tinerele insarcinate. Poti arunca o privire peste prostimea de mai sus. Niste tampiti care nu discuta cu copiii lor despre sex si se mira ca sunt bunici la 40 de ani. Romania, ce mai vrei. Poti trage apa.
E OK, mai ales daca-ti da suficiente
Fac o asigurare ca nu vor fi mai multe cheltuieli neprevazute...
Dacă te știu de panaramă : Da!
Fac și ei cum cred că e mai bine pentru siguranța ta și liniștea lor. Că dacă le faci un plod beleaua tot pe capul lor cade.
Așa că: "Altă întrebare"
Inseamna ca parintii tai traiesc in secolul 21. Daca nu te invata ei, cine? Te cred ca e un pic jenant, dar e mai bine decat sa se intample sa ajungi cu vreo sarcina nedorita, sau cu vreo boala.
RESPECT pentru parintii tai!
Las' că ți le-a adus Moș Nicolae, nu părinții... Nu le-ai găsit în ghetuțe?
Fii și tu recunoscător moșului pentru darul primit.
Sa te invete sa si cauti ceva tutoriale educative pe Youtube. Ca degeaba ti le ofera daca nu stii sa le folosesti in mod corect.
Nu. Inseamna ca nu au incredere in tine. Ok este sa iti spuna ca ar fi frumos sa te protejezi, daca au ajuns in punctul sa iti dea prezervative exista o problema. Daca a fost o gluma atunci e ok.
Daca iti dau suficiente, incat sa te simti satisfacuta, e ok. Data viitoare iti cauta si soț.
Care Youtube? Direct pe
www.xvideos.com
E site educativ, cu filme documentare!
:))
Si daca ii zici ca nu poate s-o faca, o sa stea cuminte? Ce naiv.
Se discuta mai serios asupra acestui lucru, nu doar asa "N-ai voie".
Uita-te la familiile de neoprotestanti, in care se promoveaza abstinenta, cate cazuri de adolescente gravide in acele familii stii? Aproape inexistente. Deci, metoda functioneaza.
De ce nu?
Cand o sa fiu parinte si eu o sa fac asta dar nu de sarbatori. Da, chiar daca o sa fie fata copilul. Ar fi foarte ciudat sa-ti aduca Mosul asa ceva
Este mult mai bine sa fii sigur si sa-i explici copilului/adolescentului ce se intampla decat sa te rusinezi cu asa ceva si sa te pomenesti cu boli sau copii dupa.