Si daca acele carti iti spun ca ai cumpene in viata? 2-3 si tu incepi sa le numeri? nu-ti chiar crezi ca destinul tau il stiu niste carti?, bobi? sau ghicitori? fii optimista in viata si mergi pe drumul tau si constientizeazal ca fiind drept si fara necazuri.si cand ai necazuri plangi si dupa aia razi si mergi mai departe.astai viata. tu vrei sati ghicesti in tarot si sa mori inainte de vreme? ca daca stai cu gandul ca o sa ti se intample ce spun cartile esti ca si mort, trece viata pe langa tine. pot sa-ti spun cazul unui vecin care cand a cazut de pe gramada de coceni, i-a spu sotiei ca va muri.de unde stia? ia ghicit cineva in carti si i-a spus ca va avea trei cumpene, la a treia va muri.asa s-a intamplat.isi rupsese gatul.nu cred ca e bine.
Multumesc voua celor care mi ati rasp la intrebarea. oarecum banala am vrut sa stiu si parerile altora pentru ca la tv mereu este emisiunea lui minerva si e o nebunie sa dai telefon sa ty sp ce vei facecte contra unei sume de 2 euro sau cam asa ceva nu ma ghidez dupa preziceri pentru ca daca ar fi asa ar apela basescu sa scoata tara din criza nu? va pup pe toti