| Chrissy92 a întrebat:

E cineva oare indragostit cu adevarat?

Răspuns Câştigător
| Genessis a răspuns:

Cred ca te poti numi cu adevarat indragostit numai cand relatia este de lunga durata si cand partenerii trec prin multe obstacole, dar tot ajung sa fie impreuna.Stii,ca este o vorba : iubirea fara incercari nu este iubire adevarata.

8 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Ia sa vedem, stau cu o fiinta speciala de mai bine de 5 ani, cu care am trecut prin multe si am ramas mereu unul linga celalalt cind ne-a fost greu, a ars casa in care stateam la un moment dat, cu toate lucrurile ce le aveam, acum stam cum putem si facem ce putem, am trecut printr-o boala urita, ea a avut si are probleme serioase la servici, oare sunt indragostit? Eu zic ca da, si cred ca cu adevarat, caci altfel, de mult timp eram plecat de linga ea.

Răspuns utilizator avertizat
| Niiiicu a răspuns:

Eu as vrea dar nu am de cine...sad

| a răspuns:

Hey! Parerea mea este ca dahee hee. Sunt o multime de fete, pustoaice, care sunt indragostite (pe ascuns), fiind prea rusinoase pentru a-si dezvalui adevaratele sentimente, pustoaice indraznete, dar acre totusi au sentimente reale pentru un el... Sunt baieti indragostiti lulea, uneori de cine nu trebuie, uneori de fata potrivita.
A fi indragostit este un sentiment plin de suferinta, plin de frumusete, plin de viata!
A fi indragostit, a iubi, a simti ceva...sunt lucruri total diferite. Ele vin, apar in viata unui om, in viata unei persoane, intr-o anumita etapa. De fapt, in viata oricarei persoane vin la fel, in acelasi fel, in acelasi 'sens'...
Fiecare om, in viata, va avea parte de astfel de sentimente, chiar daca uneori ele intarzie, sau, in majoritatea cazurilor, vin prea devremewinking!
In ziua de azi, nu mai sunt asa de clare sentimentele. Sunt o groaza de cupluri care doar se mint, care nu stiu de fapt adevaratul sens al cuvintelor 'a fi indragostit', 'a iubi'. Pacat!
In sfarsit... Da, sunt persoane cu adevarat indragostite! Este ca un grup; unul a indragostitilor adevarati si unul al minciunilor legate de iubirehee hee. Eu una ma consider o membra a grupului INDRAGOSTITILOR CU ADEVARTbatting eyelashes.
Sper ca ti-am fost de ajutor, si ca ai gasit in raspunsul meu ceea ce aveai nevoie. Funda? Bafta kiss

| Chrissy92 explică (pentru ):

Imi pare rau funda am dat-o deja, mersi frumos pentru cele scrise mai sus :*

| a răspuns (pentru Chrissy92):

Nu-i nimic happy.
Si in legatura cu ce am scis, nu-mi multumi, a fost o placere kiss!

Răspuns utilizator avertizat