Stiu ca e destul de greu. Intr-o astfel de situatie e greu de trait cu adevarat relatia pentru ca fiecare obstacol si fiecare defect al partenerului devine o crima. Practic si daca nu sunt probleme sunt inventate din cauza temerii. Partenerul se teme de conceptia unora si din aceasta cauza saboteaza singur relatia chiar daca iubeste cu adevarat. Incearca sa vorbesti cu persoana aceea sincer si deschis, fata in fata la o plimbare si incearca sa ii arati ca nu e bine.
E bine sa ramana anonima si daca s-ar putea. sa nu mai existe. Sunt mult prea putine relatii de acest gen reusite, care sa le recomande. Ce zici de Douglas si Zita Jones? Crezi tu ca ii daruieste acelei femei aflate in floarea varstei ceea ce-si doreste? Nu stiu daca esti femeie sau barbat( nu am reusit sa vad). Daca aveti o relatie homo, e si mai tragic. Daca esti femeie, fa ca in occident, cauta-ti un partener mult mai tanar, nu mult mai batran.
Motivul nu este diferenta de varsta ci statutul sau social. Probabil ca are si o viata personala, de care tu nu stii si la care nu doreste sa renunte. Cred eu ca iti mai ascunde cate ceva. Ai grija sa nu fii pentru el decat ceva de care se foloseste atunci cand are nevoie. Se pare ca intre statutul tau si al lui sunt mari diferente, si deci multe obstacole. Ele sunt foarte greu de invins, daca nu aproape imposibil. Sfatul meu este sa nu te imbeti cu apa rece si sa-ti traiesti propria viata asa cum este mai frumos, cu un barbat de varsta ta, care te respecta, care nu mai are si alte complicatii in viata si care nu se teme sa iasa cu tine in lume. Bafta!
In general, persoanele publice evita sa-si afiseze viata in vazul lumii. Poate persoana nu este sigura de viitorul relatiei, inca.
Si eu am o relatie cu Britney Spears, dar nu o pot convinge sa faca publica relatia, biatch!
Parerea mea este ca ar trebui tu sa incerci sa relationezi cu el in locuri intime, pentru ca chestia cu diferenta de varsta e foarte serioasa treaba si nu stiu daca ai sa reusesti
Nu spui daca este casatorit, religia. Oricui ii convine o relatie secreta, co cineva mult mai tanar. Spui ca este strain. Mai mult ca sigur ca are de pierdut credibilitate daca se afiseaza cu tine. Ceea ce pentru straini conteaza mai mult decat o relatie. Conteaza daca este diplomat fiindca poate provoca un scandal diplomatic. Daca este necasatorit si nu vrea sa faca relatia cunoscuta inseamna ca nu te ridici la standardele intelectuale. Diferenta de varsta am vazut ca nu impiedica persoanele publice sa aiba fel de fel de relatii. Daca nu vrea, fiind liber, atunci vezi-ti de tineretea ta, cauta pe cineva care sa-ti ofere ce vrei. Decat daca nu stai cu el pentru bani. Ar fi si asta un motiv intemeiat ca sa-ti intelegem relatia cu cineva mai mare mult. Scuza-ma, nu te judec dar asta e mentalitatea romaneasca. Daca nu vrei sa-l pierzi nu-l forta in nici un fel. Ia viata asa cum e si bucura-te de orice.
Daca te iubeste, nu ar trebui sa isi faca griji de ce va spune lumea. Nu traieste cu lumea, traieste cu tine! Ce il face pe el fericit: tu sau parerile oamenilor? Incearca sa ii explici asta...
Eu iti zic sa iti vezi de viata ta sa gasesti un baiat de varsta ta caruia nu ii este frica sa iasa cu tine in public.Pana la urma tu vei avea de suferit
Daca dragostea este adevarata...varsta nu conteaza.
Spune-i ca-l iubesti si ca asta conteaza mai mult decat orice pe lume; nu ne reprezinta o cifra scrisa pe buletin!
Poate face lucrul acesta din mai multe motive:
probabil nu vrea ceva serios de la tine
sau poate cine stie... are anumite motive
stii ca viata de vedete isi asuma pierderea intimitatii si poate o face ca sa te protejeze pe tine de barfe de gura lumii.
nu stiu ce sa zic sa faci poate e mai bine sa astepti o perioada oricum daca e persoana publica la un moment dat tot se afla.
De cele mai multe ori persoanele publice nu vor sa isi oficilizeze relatia cu ochii lumi pentru ca ar pica prost in fata celorlanti daca aceea persoana nu este din lumea lor.Si eu am o prietena care este cu un cantaret foarte apreciat la noi in tara, insa el sta mai mult cu ea la baza, si nici prin cap nu i trece sa iasa cu ea in lume.