| JBViațaMea a întrebat:

E ciudat că am 23 ani și nu am avut niciodată o iubită?

Răspuns Câştigător
| Cinic a răspuns:

Da este foarte ciudat. O sa fii virgin pana la 30 cand va trebuii sa iti cumperi femeie. Gen una care a sarit din penis in penis si acum la 30 vrea " siguranta". Desigur trebuie sa iti permiti sa o intretii sa-i faci cadouri sa platesti tu tot pentru ea ca na... esti barbat adevarat laughing cel mai probabil o sa te insele si o sa iti ia si banii si copilul din cauza ca isi gaseste un amant frumos si cu un penis lung si gros pe care il va intretine ea pe el din banii luati de la tine. Motivul pentru care nu ai iubita la 23 de ani este unul foarte simplu. Esti scund si neatractiv, astfel femeile din jurul tau nu pot intra in calduri... sau ma rog, nu se pot indragostii de tine. Tine minte ca nu exista personalitate sau romantism. Its all about looks. O alta problema este ca asculti justin beeber, ceea ce ma face sa cred ca tie nu iti plac fetele, aia este muzica pentru adolescente aflate in calduri si pentru baieti cu alte orientari sexuale. Si in plus asculatatul de justin beeber iti reduce testosteronul. Du-te la sala sa iti imbunatatesti aspectul fizic ( doar daca esti inalt si ai macar o fata decenta) altfel its over for you, sala nu te poate ajuta cu nimic. Aaaa, si sa nu uit de terapie! Daca te duci la terapie tot urat vei fii dupa 1000 de sedinte si tot virgin vei ramne. Accepta realitatea sau continua sa visezi.

9 răspunsuri:
| Invictusman2025 a răspuns:

O sa îți fie greu sa îți faci daca nu ai avut că nu știi să vorbești cu ele, sa le seduci. Timiditatea e un handicap în zilele noastre, și uneori ramai toată viața așa.
Vorbește cu ele online o sa îți fie mai ușor și invita-le in oraș, sa nu te demoralizezi daca te refuza toate sa continui până devi cea mai buna versiune a ta și prin confidenta. Unii au 50-60 și nu au avut o iubită, nu ești un caz singular.

| Kufu95 a răspuns:

Nu, sunt destule persoane. Mai degrabă cei care te judecă pentru asta sunt ciudați.

| JBViațaMea explică (pentru Cinic):

M-a făcut să râd puțin comentariul tău! happy

| Cinic a răspuns (pentru JBViațaMea):

Ma bucur ca te-am facut sa razi. Dar intentia mea este de a te ajuta, serios. Tot ce am scris nu este caterinca.

| Frank51 a răspuns:

Nu cred că este neapărat ciudat dacă nu ai avut prietenă, dar este ciudat dacă ai vrut să ai și nu ai reușit. Prin asta mă refer că ai fost refuzat de 50-100 de femei.

Cred că trebuie să-ți dai seama care este motivul pentru care nu ai avut iubită, dacă este un subiect principal în viața ta. Poți începe prin a ne spune care îți sunt dificultățile.

| ania a răspuns:

Nu, e cel mai bine daca nu încurci viata fetelor degeaba ci doar atunci cand in viitorul apropiat esti interesat de casatorie.

| asperger3 a răspuns:

Eu la 26 cu Asperger (autism mai usor) sunt si mai si. Pentru ca am o usoara sensibilitate la stimuli, si inteleg mai greu persoanele din jur. Aia e, probabil o sa fiu singur mult timp, cu mentiunea ca imi e greu sa interactionez fata in fata cu persoane necunoscute

| anonimg a răspuns:

Nu căuta să trăiești în desfrâu așa cum fac tinerii și adulții de astăzi. Doar căsătoria este binecuvântată de Dumnezeu. Orice altă relație de acest fel este blestem. Mai înainte de orice relație, caută să cunoști pe Dumnezeu.
"Recunoaște-L în toate căile tale, și El îți va netezi cărările."