| MZc a întrebat:

E ciudat daca am 24 de ani si am doar 2 prieteni? Si o cunostinta cu care mai ies(nu o pot numi prietena) si ies si foarte rar

20 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Ajunge cat ai. Eu am 0 prieteni & profit mai mare, daca aveam multi prieteni eram sarac, lacomia aduce beneficii financiare. Lacomia e buna pentru ca nu favorizeaza tradatorii de neam.

| sierra1 a răspuns:

"am 24 de ani si am doar 2 prieteni?"

pentru calitatea de prieteni ADEVĂRATI, e suficient!

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Nu este ciudat, de ce sa fie?

| Mosotti a răspuns:

Nu e ciudat, eu am 44 de ani si am si am avut doar 3 prieteni, atat, nici n-as mai fi avut timp de altii, ajunge.
Si daca iesi rar ce? Exista destule preocupari si acasa.

| Freya1 a răspuns:

Eu nu am prieteni, adica tin legătură cu o persoana ce e la distanta, dar atât, si am 27.Deci nu mi se pare nimic în neregula.

| mi25 a răspuns:

In viata este bine sa ai prieteni putini si cunostinte multe.
Cat priveste despre prietene, aici trebuie sa mai lucrezi ca s-ar putea sa fi catalogat cu alte preferinte. Mai ales in prezent cand orice atingere a unui confrate de acelasi gen se considera gest de om pe invers. Nu sunt impotriva acestora, dar sa fie catalogati pe drept.

| MZc explică (pentru mi25):

Sunt fata boss

| mi25 a răspuns (pentru MZc):

Am inteles acum, dar a mai zis cineva ca "nu esti singurul". M-a dus in eroare prezentarea: doi prieteni si o cunostinta (...) pe care nu o pot numi prietena.
Sa fii iubita domnisoara!

| MZc explică (pentru mi25):

Da, m-am exprimat eu prost

| AliGab a răspuns:

Atata vreme cat esti ok cu tine in aceste conditii, nu-i absolut nici o problema

| 1997onur a răspuns:

Nu nu-i ciudat e bine sa ai prieteni loiali și adevărați.

Sate ferește de cei falși și care mint și care au 2 fețe de ăia sate ferește ca nu sunt prietenii adevărați te vor vinde oricând pentru orice.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e ciudat.

| Mirris a răspuns:

Nu ești singurul care are doar doi prieteni.Nu eu ciudat. Vorba aia:decât mult și prost, mai bine putin și bun.

| elemonis a răspuns:

Buna.
Important este calitatea nu cantitatea.
Mai bine cativa prieteni si de calitate decat 50 si falsi.

| Anyo1988 a răspuns:

Depinde cat de adevarati sunt cei/cele 2-oa prieteni/ne daca te poti baza pe ei/ele la greu atunci mai bine 2/doua buni/bune decat 7 dar care la greu ii cauti cu interplul laughing

| 99290 a răspuns:

Eu cred ca nu.

| Raspundebine1 a răspuns:

Oamenii sunt falsi, singurul motiv pentru care stau in jurul nostru e ca sa ne tradeze si sa faca profit dupa spatele nostru, cu cat ai mai putini prieteni cu atat e mai usor sa ai grija la ei si sa observi semnele de tradare.
In concluzie e chiar bine sa ai putini prieteni pentru ca e mai usor sa ai grija la ei.

| MZc explică (pentru Raspundebine1):

Da, ai dreptate.
Mi a zis cineva ca e ciudat ca am doar 2 prietene ca mi irosesc tineretea?

| gstelian21 a răspuns:

Sincer, esti putin ciudatel, dar asta este, nu suntem toti la fel, nimeni nu e perfect!