Ajunge cat ai. Eu am 0 prieteni & profit mai mare, daca aveam multi prieteni eram sarac, lacomia aduce beneficii financiare. Lacomia e buna pentru ca nu favorizeaza tradatorii de neam.
"am 24 de ani si am doar 2 prieteni?"
pentru calitatea de prieteni ADEVĂRATI, e suficient!
Nu e ciudat, eu am 44 de ani si am si am avut doar 3 prieteni, atat, nici n-as mai fi avut timp de altii, ajunge.
Si daca iesi rar ce? Exista destule preocupari si acasa.
Eu nu am prieteni, adica tin legătură cu o persoana ce e la distanta, dar atât, si am 27.Deci nu mi se pare nimic în neregula.
In viata este bine sa ai prieteni putini si cunostinte multe.
Cat priveste despre prietene, aici trebuie sa mai lucrezi ca s-ar putea sa fi catalogat cu alte preferinte. Mai ales in prezent cand orice atingere a unui confrate de acelasi gen se considera gest de om pe invers. Nu sunt impotriva acestora, dar sa fie catalogati pe drept.
Atata vreme cat esti ok cu tine in aceste conditii, nu-i absolut nici o problema
Nu nu-i ciudat e bine sa ai prieteni loiali și adevărați.
Sate ferește de cei falși și care mint și care au 2 fețe de ăia sate ferește ca nu sunt prietenii adevărați te vor vinde oricând pentru orice.
Nu ești singurul care are doar doi prieteni.Nu eu ciudat. Vorba aia:decât mult și prost, mai bine putin și bun.
Buna.
Important este calitatea nu cantitatea.
Mai bine cativa prieteni si de calitate decat 50 si falsi.
Depinde cat de adevarati sunt cei/cele 2-oa prieteni/ne daca te poti baza pe ei/ele la greu atunci mai bine 2/doua buni/bune decat 7 dar care la greu ii cauti cu interplul
Oamenii sunt falsi, singurul motiv pentru care stau in jurul nostru e ca sa ne tradeze si sa faca profit dupa spatele nostru, cu cat ai mai putini prieteni cu atat e mai usor sa ai grija la ei si sa observi semnele de tradare.
In concluzie e chiar bine sa ai putini prieteni pentru ca e mai usor sa ai grija la ei.
Da, ai dreptate.
Mi a zis cineva ca e ciudat ca am doar 2 prietene ca mi irosesc tineretea?
Sincer, esti putin ciudatel, dar asta este, nu suntem toti la fel, nimeni nu e perfect!