Noi barbatii suntem porci de la mama natura, nu e nevoie sa inselam. problema e ce le face asta pe femei, daca iubesc niste porci?
De unde ai auzit asa ceva? eu stiam de femeile care inseala ca sunt numite cu**e, iar barbatii sunt numiti porci doar de femei, ceilalti barbati ii felicita
Cred ca termenul corespunzator e scroafa....si eu, ca reprezentanta e partii feminine, nu am nimic impotriva acestui apelativ in conditiile in care e meritat.asta e democratie sau ce?
Bărbaţii înşeală fiindcă sunt nişte porci, femeile pentru că sunt nişte victime ale soţilor care nu le fac fericite.
Eu nu l-as numi porc, ci infidel.Iar cand vine vorba de o femeie care inseala...nu as numi-o sfanta,ci usuratica.
Atunci cand un barbat inseala, nu e un lucru asa de grav, parerea mea.Pentru ca se zice ca asta e in natura sa.Si mi se pare normal ca daca e inconjurat de femei atragatoare sau care au ceva ce lui ii place, evident ca nu va rezista tentatiei. Pe cand o femeie...atunci cand "pacatuieste" cu altcineva decat partenerul sau, mi se pare oarecum ceva de neiertat.Ce poate avea el fata de partener incat sa o atraga, daca nu situatia financiara sau poate doar o aventura.Si pentru ce? Asta nu se accepta.
Se spune ca greseala e omeneasca...acum depinde si din partea cui vine greseala si cat de mare e. Pana la urma ar trebui ca ambele sexe sa fie egale in "drepturi".
Nici o femeie si nici un barbat nu inseala decit atunci cind in relatia lor scirtiie ceva. Daca nu iubesti cu adevarat inseli, daca simti ca ceva nu e in regula devii vulnerabil.De exemplu 2 oameni cu caractere diferite se cearta din diferite motive daca sexul intre ei e de calitate, profund satisfacindui pe amindoi certurile li se vor parea banale dar daca nu a mai ramas nici macar atit atit femeia cit si barbatul va cauta consolare in bratele celui ce ii va oferi ceia ceii lipseste
Nu trebuie numita sfanta" doar ca asa se poarta oameni cand vine vorba de fete/femei mai mult adulti.ei cred ca fetele/femeile nu gresesc.la fel ca barbati/baieti.si ap eu nu va fac porci.dor cei care sunt cu adv porci.:d pup
Asta e viata.Nici femeile nu sunt chiar asa de apreciate de toti, doar de unii.
Cand un barbat sta cu mai multe femei lumea il va crede gigolo dar o femeie daca sta cu mai multi barbati va fi considerata c*rva. Funda?