| DenisaMetal a întrebat:

E foarte amabil si foarte atent cu mine, vorbim foarte deschis.L-am cunoscut acum 3 saptamani si m-a invatat sa arunc corect frisbee-ul si a fost foarte rabdator si dragut cu mine, poate si eu ii sunt simpatica lui, dar nu imi spune nimic, si eu il plac putin si imi este teama sa ii spun, deoarece nu stiu cum va reactiona si eu am 17 ani si el 24 e matur are alt mod de gandire, dar e foarte dragut cu mine. Cum as putea sa ma apropii de el?

7 răspunsuri:
| george001 a răspuns:

Cel mai probabil ii place de tine dar e timid. Baga-i limba pe gat, sigur o sa-i placa!

| NorishorPhufos a răspuns:

Poi fi draguta cu el, incearca sa se creezi mai mult o relatie de prietenie intre voi, incearca sa petreci mult timp cu el. O data ce ai reusit sa ii intri la suflet ca o prietena foarte buna, e usor sa-l faci sa se indragosteasca de tine. Dar incearca sa-ti dai inainte seama ce vrea de la tine, adica daca vrea doar o relatie de prietenie sau s-ar putea si mai mult. Asta ca sa nu iti faci sperante false, ca atunci cand te trezesti la realitate e greu. Sper ca ti-am fost de ajutor:*

| DenisaMetal explică (pentru NorishorPhufos):

De asta mi-e foarte teama sa imi sperante false. Nu as crede, dar orice e posibil.

| NorishorPhufos a răspuns (pentru DenisaMetal):

Mda dar asta poti doar tu sa afli, adica daca e vreo posibilitate, si ai putea sa afli totul din comportamentul lui.Sau daca e ai putea sa ii pui niste intrebi ca sa iti dai seama daca exista posibilitati, dar fara sa-si dea el seama de fapt k iti place de el big grin

| MyRedRose a răspuns:

Buna! Pai vorbeste cu el mult, intalniti-va la o cafenea, incerca sa ii arati ca iti place de el... Si in final incerca sa-l saruti. Te rog uita-te si pe pagina mea la intrebari sa vezi in ce situatie sunt si eu cu un tip, poate imi raspunzi... big grin

| DenisaMetal explică (pentru MyRedRose):

Da frumoasa situatia, dar la noi e diferenta de ani, eu daca ii spun ca il plac ma va crede o copila ca ii spun ca il plac.

| alexfb a răspuns (pentru DenisaMetal):

Diferenta nu conteaza. da iti place, iti place... daca nu, nu... reciproca valabila.