Cel mai probabil ii place de tine dar e timid. Baga-i limba pe gat, sigur o sa-i placa!
Poi fi draguta cu el, incearca sa se creezi mai mult o relatie de prietenie intre voi, incearca sa petreci mult timp cu el. O data ce ai reusit sa ii intri la suflet ca o prietena foarte buna, e usor sa-l faci sa se indragosteasca de tine. Dar incearca sa-ti dai inainte seama ce vrea de la tine, adica daca vrea doar o relatie de prietenie sau s-ar putea si mai mult. Asta ca sa nu iti faci sperante false, ca atunci cand te trezesti la realitate e greu. Sper ca ti-am fost de ajutor:*
De asta mi-e foarte teama sa imi sperante false. Nu as crede, dar orice e posibil.
Mda dar asta poti doar tu sa afli, adica daca e vreo posibilitate, si ai putea sa afli totul din comportamentul lui.Sau daca e ai putea sa ii pui niste intrebi ca sa iti dai seama daca exista posibilitati, dar fara sa-si dea el seama de fapt k iti place de el
Buna! Pai vorbeste cu el mult, intalniti-va la o cafenea, incerca sa ii arati ca iti place de el... Si in final incerca sa-l saruti. Te rog uita-te si pe pagina mea la intrebari sa vezi in ce situatie sunt si eu cu un tip, poate imi raspunzi...
Da frumoasa situatia, dar la noi e diferenta de ani, eu daca ii spun ca il plac ma va crede o copila ca ii spun ca il plac.
Diferenta nu conteaza. da iti place, iti place... daca nu, nu... reciproca valabila.