Draga andrada,
stiu ca este grea trecerea de la copilarie la adolescenta, atunci cand te napadesc atatea sentimente noi si nu stii ce se intampla cu tine... o sa vezi ca nici nu o sa simti atunci cand treci pragul spre maturitate. timpul trece atat de repede si noi nici nu ne dam seamaeste normal pentru el sa admire si alte fete, asta nu inseamna ca te si inseala ...cred ca tuturor le place sa faca asta insa multi nu recunosc...de fapt daca stau bine sa ma gandesc si noua, fetele ne place ''sa cascam gura" dupa cate un baiat''bun''; asta nu inseamna ca inselam sau ne gandim sa inselam ...nu te supara pe prietena ta pentru ca i-a facut lui destainuiri si nici nu te supara pe el ca se uita pe strada cand nu e cu tine, pentru ca si asta daca stam bine sa ne gandim este o forma de respect.Gandeste-te cum ar fi sa isi rupa gatu' dupa vreo pustoaica cu tine de mana! Atunci ai avea motive de ingrijorare nu acumnu te grabi sa treci peste adolescenta, o sa fie cea mai frumoasa perioada din viata ta.traieste si simte fiecare clipa, cu mintea de copil... o sa ai o viata intreaga la dispozitie sa rezolvi problemele ce or sa apara inevitabil in viata adulta...ai grija de tine
Sfaturi in legatura cu ce?
Un sfat ar fi sa incerci sa scrii normal. Bineinteles, acest lucru l-as recomanda tuturor persoanelor care cred ca este cool sa pocesti limba romana folosiind "tz" in loc de "ţ" sau "si" in loc de "şi" si altele.
Nu am spus-o cu rautate dar nu am inteles intrebarea
Aveti doar o luna...si plus ca e normal ca un baiat sa se mai uite si dupa altele...nu e bine sa fi geloasa si mereu cu intrebari cum ar fi "oare acum ce face?" "el chiar a facut ce mi-a zis"...iti spun ca si eu sunt ceva de gen.si am avut mult de pierdut din cauza asta...
DA stiu cum e . Adolescenta e o perioada grea si crede-ma ca si eu trec cu greu prin asta Si eu am un pr de aproape o luna si stiu ca se mai uita dupa altele. dar asta e. daca tine la tine faptul ca se uita dupa altele nu inseamna nimic. asa sunt baietii. ignora acest lucru si poate ca iti e mai bine. . sau eu stiu. incearca sa aflii daca t iubeste cu adevarat. sau incearca sa vezi daca tear parasi pentru alt cineva. adica insceneaza ceva [[ scuze dar e sg lucru care imi vine acum in minte]] ori cum ai grija k eu cred ca nu poti avea cu adv incredere intr-un baiat cand zice ca te iubeste...
...ma intreb care baiat nu se uita dupa alte fete?
oricum qiar daca el se mai uita sh el .tot l tine tine
Nu intra in panica. e bine sa te maturizezi, dar nu cauta raspunsul la alte persoane. cel mai bine cauta raspunsul in inima ta.doar tu stii ce trebuie sa faci.parerea mea e ca daca se uita dupa alte fete nu te panica.toata lumea se uita. fetele se uita dupa baieti, iar baietii dupa fete. e normal. daca te-ar insela ar fi altceva. o relatie se bazeaza pe incredere, dar nu incredere deplina. daca e sa fii cu el o sa fii. ia viata asa cu e.si nu il poti cunoaste cu adevarat doar intr-o luna. lasa sa mai treaca un timp. daca va continua inseamna ca nu e pentru tine. testeaza-l. fa ceea ce crezi ca e bine pentru tine nu pentru el.si nu asculta de nimeni, mai ales de prietena ta. poate e invidioasa pe tine.eu am patit-o cu prietena mea.sa ai incredere doar in tine, in ceea ce simti tu si ce vezi tu.
Sa sti ca aceeasi problema am avut-o si eu insa draga mea, admira atata tot, ma iubeste e mandru cu mine este absolut normal sa admire eu am purtat aceasta discutie cu el si mi-a spus in felul urmator "draga mea, tu vezi pe strada un baiat cu un corp super, un baiat frumos aia inseamna ca iti place de el mai mult decat de mine? Nu." si mi-a mai spus "daca admir o fata nu inseamna ca te-as lasa pentru ea sau ca i-as trage-o" Uite, gandeste-te asa: Tu ce te gandesti cand vezi un tip dragut? Il admiri ce bine arata si iti vezi de treaba mai departe nu stai sa te gandesti toata ziua "mama ce bun era ala" asta gandeste si el stai linistita si daca e genu care te-ar schimba pentru prima care-i iasa in cale inseamna ca nu te merita si viata merge inainte, pana la urma el pierde...ai toata viata inainte take care:*