| PrigatActiv a întrebat:

E in neregula ca la 15 ani sa am un prieten si sa ies cu el? Parintii mei m-au inchis in casa cand au aflat, aproape sa ma bata si au zis ca ii fac de ras. Citez: "Pana la 18 ani nu faci decat ce iti spun eu!". Sunt o eleva model, dar ai mei sunt tot nemultumiti. Termin clasa a VIII-a cu 10 pe linie, diplome si premii la muzica si desen, iar eu tot intr-o inchisoare ma aflu! Ajutor!

13 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Raspuns pentru toti.Voi nu va uitati ca sunteti inca copii si aveti altele de facut pentru a reusi sa supravietuiti in lume? Aveti varste intre 13(!) ani si 15, sunteti practic copii.Inca sunteti sub tutela parintillor care are grija de voi.Ce se va inampla daca asa zis-ul prieten te lasa insarcinata? Esti in stare sa cresti un copil cand practic tu esti un copil? stii sa gatesti, sa aduci bani in casa in cazul asta? Credeti ca viata se rezuma doar la iubire si iubiti? Abia dupa ce iesiti cu un salar care sa aduca painea pe masa, puteti cauta un iubit si va puteti casatori.Voi nici par la puta nu aveti si vreti iubiti. Fara suparare. Sunteti copii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu era asa.acuma erai o panarama de cartier, probabil analfabeta, insarcinata ori cu un copil.fiindca esti mare si iei decizii.nu e in neregula sa ai un prieten.e in neregula sa ai iubit, la 15 ani. poti sa ai nu PRIETEN.ca la varsta asta, baietii vad numa p...a peste tot.ci prieteni. daca ai sange-n tine. explica-le ca nu au de ce se teme, ca esti in regula si nu te gandesti la prostii ci la ceia ce ai de facut.dar nu cred.fiindca voi nu stiti decat; calculator, gasca, telefon 24-din 24 si vaaaiiii; parintii.da.pai ei sant de vina.si buna vina au.ca au grija de voi.voi va scapati la vale si vi se mai pare si normal.pana dati de naiba ca dupa aia hooop in bratele mamii sa va ajute si a tatalui sa plateasca.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uite vezi? exact ce spuneam.cu iubitul te intalnesti pe ascuns.pai ce el e prost? stie nu-i asa? alexandra? asa-i ca te-ai si culcat cu el? si cu mai cati? esti olimpica si la asa ceva? eu asa cred.si daca e pe ascuns, si patesti ceva nasol, cum vei putea dovedi ca nu ai nici o vina? lasa-i o vreme in pace, adica minte-i si prefa-te ca ei is prosti nu stiu.da cuminti si ascultatori mai santeti frate.da sa stiti ca NOI parintii stim.fiindca am fost ca voi.nu va imbatati cu apa chioara.si mai ales mamele voastre stiu tot.au avut si ele 15 ani si parinti.

| ChrissD a răspuns:

Parintii tai trebuie sa inteleaga ca ai si tu o viata si trebuie sa te lase libera totusi trebuie sa vorbesti cu ei si sa ii intrebui de ce se poarta asa pentru ca cu siguranta au un motiv.

| ionandreea97 a răspuns:

Eu am 16 ani si am un iubit care e la facultate. Sunt cu el de 2 ani dar mama a afat abia anul trecut si reactia ei a fost cam aceeasi(mi-am luat o bataie pe cinste+vreo luna inchisa in casa). E perfect normal sa ai un prieten dar destui parinti de fete au impresia ca daca fata lor are un prieten o sa o lasa insarcinata, ceea ce in ziua de azi se intampla in putine cazuri. Daca e intr-adevar un baiat sincer cu tine, care chiar te iubeste si tine la tine, nu o sa faca asa ceva. Nu prea ai cum sa-i dezminti pe parintii tai, dar tu continua sa te vezi cu baiatul ala, explica-i si lui ce probleme ai acasa si ai sa vezi ca pana la urma o sa se impace in timp cu ideea. La mine cam asa a mers.

| anonim_4396 a răspuns (pentru ionandreea97):

Cand o sa te mariti, dupa cateva chirotaje satula de p.a si o sa gasesti un prost care o sa te ia asa sparta in figuri cum esti, o sa-ti bei paharul cu venin pana la capat, si no sa poti spune ca barbatii e porci fiindca tu esti albia lor de multa vreme.fiindca la o analiza omeneasca, crestineasca tu esti mincinoasa, neascultatoare, de moravuri usoare cae se crede dastepata. poate dai peste un sot prost, ca mine, care nu trece peste toate astea.vai de viata ta.si a acelora care face ca tine.fiindca fericirea conjugala tine totusi de niste reguli. sa nu crezi ca cineva e prost in privinta asta.va face concesii dar de platit TOTUL se plateste.

| ionandreea97 a răspuns (pentru anonim_4396):

In primul rand vreau sa stii ca relatia cu acest baiat e prima relatie pe care am avut-o. In al doilea rand, baiatul e student la medicina si dupa 2 ani m-am convins ca nu cauta la mine ceea ce crezi tu(nu s-a atins niciodata de mine si nici nu o va face pana nu ne vom uni destinele). Am si eu problemele mele si el e singurul care ma asculta si ma intelege, si eu la randul meu fac acelasi lucru cand are el probleme. El e singurul om care pot sa zic ca ma rasfata si pe mine si ma tot indeamna sa invat si sa dau mare atentie scolii, ca sa pot intra la o facultate buna(in timp ce mama ma bate si ma injura). Si, doar ca idee, as prefera sa mor decat sa fac avort daca ar fi cazul pentru ca nu as putea trai stiind ca am luat viata unei fiinte umane. Mai bine ai incerca sa fi si tu un sot mai bun si sa nu te mai pripesti cu astfel de afirmatii.

| PrigatActiv explică (pentru ionandreea97):

Imi place mentalitatea ta! Adultii iau lucrurile la modul extrem! De la un prieten, gata, se sare la o posibila sarcina pe care o scot totalmente din calcul! Secolul 21...

| anonim_4396 a răspuns (pentru ionandreea97):

Iti doresc noroc in viata cat are si sotia mea, si o casnicie macar la fel, sa fii iubita.iar el sa aiba noroc cat mine, fiindca va fi bine.nu m-am pripit deloc fiindca multe, foarte multe fete, inca de la varste foarte tinere o scrantesc urat de tot in viata.si vorba fie intre noi; DOARE.

| ionandreea97 a răspuns (pentru anonim_4396):

Iti multumesc, mult noroc si tie si cred ca si eu am interpretat putin gresit spusele tale.

| AngelWhatt a răspuns:

Paiiii nu prea ai ce face asteapta sa se mai linisteasca, dar parinti tai sunt cam severi.
Eu zic sa te intalnesti cu iubitul tau la scoala sau daca nu e cu tine la scoala astepta ca parinti tai sa se linisteasca si le spui ca ei au avut dreptate bla, bla blaaaaa...si te intalnesti cu el pe ascuns...alta varianta nu ai
Si cand o sa faci 17-18 le spui ca esti impreuna cu cineva daca o sa reziste relatia
Dar sper sa reziste
Succes!:*

| Alexandra282001 a răspuns:

Crede-ma ai mei spun la fel, sunt si mai mica (13) dar sunt premianta si olimpica. Ai mei au spus la fel si la fel au procedat. Lasa-i o vreme in pace si fa doar ce spun, vor crede ca te-ai shimbat si te vor ierta usor, usor.
Iar cu iubitul, intalniti-va pe ascuns happy :*. Multa baftaa! Stiu cum e sunt in aceeasi situatie