anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

E in regula sa ma simt prost cand prietena mea cea mai buna nu ma cheama uneori cand iese cu alte persoane? Sau credeti ca trebuie sa o las in pace sa iasa cu cine vrea? Sa nu ii mai pun intrebari si sa imi vad de treaba? De exemplu azi am chemat-o la o cafea si a zis ca daca nu iesim azi maine sigur, iar mai apoi am vazut o poza ca era cu altcineva la cafea. Ce ziceti? Ar trebui sa o las in pace big grin

8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Fiecare are dreptul sa iasa cu cine vrea si cand vrea!
Voi doua nu sunteti casatorite, deci, sunteti libere sa decideti cu cine vreti sa iesiti fiecare.

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns:

Poate avea stabiita intalnirea mai de mult. Nu esti stapanul nimanui. Apoi daca tu ai pretentia sa fii cu ea mereu unde se duce si ce face daca ea face la fel si tu nu poti mereu din motive obiective cum ar fi? Apoi oamenii care stau mereu bot in bot cu aceleasi persoane se satura unii de altii ca de aceeasi mancare. Nu poti sa evoluezi si sa te dezvolti citind aceeasi carte mereu.

| Nemessys a răspuns:

E intr-un fel normal ceea ce face. Trebuie sa-i acorzi si tu putin mai multa libertate. Nu esti singura prietena a ei, deci are tot dreptul sa-si petreaca si timpul cu alte persoane. Deci da, ar trebui sa o lasi. Dar asta nu inseamna sa te minta spunandu-ti ca,, nu pot am treaba" cand de fapt este,, ies cu altcineva". Asta urasc si eu cel mai mult. As intelege daca mi s-ar intampla chestii de genu' asta. Deci da, e in regula si repet, acorda-i putin mai multa libertate. Totusi e prietena ta si daca mai iese cu altcineva, asta nu inseamna ca nu te mai suporta sau ca nu-i place sa-si petreaca timpul cu tine.

| vocea a răspuns:

Da ar trebui sa o lasi in pace este clar ca nu ii face placere sa mai iasa cu tine.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Prietena cea mai buna nu inseamna sotie, cel mult iubita.
Nici sotia nu poti sa ii interzici anumite lucruri, totusi, baga divort si adios sotie, cu toate ca nu-i asa de usor nici divortul si ce implica dar nu intram in detalii si nici nu vreau sa deviez de la subiect.
Prietena ta cea mai buna poate face ce vrea ea, nu este pe numele tau, nu ai nici un drept asupra ei, face ce vrea, cand vrea, nu este obligata sa iti dea raportul unde se duce, cu cine, la ce ora.
Tu esti doar prieten, iti spune atat cat vrea ea si nimic mai mult, nu ai obligatia sa o tragi la raspundere, nu ai voie sa fii gelos, chiar si daca ar fi sotia ta, gelozia se plateste scump si rau!
Si aici inchiei. Este prietena si nimic mai mult happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Este prietena ta cea mai buna si dupa parerea mea ar trebui sa te intereseze de ceea ce face ea cu alte persoane si sa fii foarte atenta sa nu te 'insele' sau sa iti tina ceva ascuns.Pe de alta parte ar trebui sa o lasi uneori sa mai si iasa cu altcineva, poate i-ar prinde bine sa isi faca prieteni noi sau sa mai socializeze si cu alte persoane in afara de tine. Dupa parerea mea, daca ti-ar fi cu adevarat cea mai buna prietena ar trebui sa iti spuna tot ce face si de ce merge cu altii si cu tine nu.
Sfatul meu pentru tine ar fi sa te interesezi putin de aceasta situatie, dar pe de alta parte sa nu pari bagacioasa.
Sper ca am ajutat
O zi buna!

| Ganea_Marian-Dumitru_1972 a răspuns:

Ar tebui sa o lasi sa fie si ea libera.

| Ygcyttyfftyftytyc a răspuns:

Da, trebuie să o lași liberă altfel va crede că ești obsedată. Și eu am o prietenă bună și într-un timp stătea mult cu o fată, dar eu nu am băgat-o în seamă și s-a întors la mine