Aici ii dau dreptate lui @diana4you. Asteptarile de la un viitor partener de viata trebuie discutate intr-o conversatie deschisa si degajata inainte de casatorie, cand vezi ca relatia este foarte serioasa. Asa daca te trezesti tu dupa casatorie ca ai alte asteptari de la partener/partenera, e cam vina ta.
Chestia e ca sunt genul de oameni care astăzi se vad prima data si dupa o săptămână deja planifica nunta, care ar urma in doar cateva luni. Stiu, e ciudat grav
Astia sunt aceeasi oameni care fac coada la notariat pentru divort dupa 1 an de casatorie.
Nu e normal, nici ca femeai sa refuze un barbat ca el are mai putini bani ca ea.
Deci, nici ce spui tu nu este normal, dar astea e mentalitatea romaneasca.
Barbatu sa produca iar femeia la cratita.
Pai majoritatea bărbaților nu au habar nici sa fiarba un ochi
Nu cred... Adica traim in momentul in care ai acces la mancare gatita si accesibila foarte usor. Adica daca doar asta e singura "problema", eu zic ca nu e ceva normal pentru ziua de azi.
Poate sunt zgârciți. Nu toti comanda mancare glovo
Ce sa iau? Ai impresia ca de mine e vorba? Nu sunt femeie. Nici macar nu am relatie.
Părerea mea este ca a fi bărbat adevărat și femeie adevărată inseamna sa va ajutați reciproc
Iti zic de ce s-au luat. Pentru ca ei considera pacat sa fie împreună fara casatorie. Si in putin timp nu ai vreme sa cunosti persoana cu care te vei casatori
Este greu de spus ce este normal in ziua de azi.
Se pare ca nu s-au cunoscut inainte de casatorie, nu exista intelegere, incredere, iubire si nici ajutor, asa ca s-ar putea ca divortul sa fie cel mai bun in situatia lor, mai ales daca n-au copii.
Tratezi întotdeauna situații subiective. Ce e normal pentru x poate să nu fie normal pentru y, astfel de situații nu au un răspuns obiectiv.
Nu! nu este normal, dar nu este normal nici să pui întrebări așa doar că sa fie...
Daca nu iti plac întrebările mele esti liber sa nu le citesti
Eu abia dacă știu să fac ouă ochiuri - de gătit gătește soția și mai trimite și soacra de pe la țară. Într-o căsnicie trebuie stabilite de la început regulile.
Și să nu crezi că nu-mi ajut soția - dar la bucătărie sunt un dezastru așa că am interdicție.
Ti-am spus cum gandesc romanii conservatori.
Barbatul da cu pumnu in masa daca femeia nu gateste, iar femeia nu se uita la un barbat daca nu are un venit mai mare ca al ei.
Daca poporul se detaseaza de gandiriile astea toxice si sustine egalitatea de gen, o sa traim intr-o lume mai buna.
mateia320 întreabă: