anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

E normal ca iubita/iubitul sa îți ceara dovezi pentru orice faci doar ca sa te creadă ca spui adevarul? Ex: m-a sunat o verișoara ca sa plec sa o ajut cu ceva,neimportant și ea mi-a cerut poza cu apelul cand m-a sunat sa vadă dacă nu am plecat in alta parte sau spun adevarul.
Nelamurirea mea e ca, necesita dovezi ca sa explici tot ce faci?

15 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Asa o lamuresti ca nu ii gresesti e bine sa iti ceara tu sa procedezi la fel

| Adry05 a răspuns:

Normal ca nu e normal

suntserios
| suntserios a răspuns:

Ce zici tu acolo nu e o relatie. Intro relatie trebuie sa existe un minim de incredere... la noi nu exista nimic

| Bondarel99 a răspuns:

Fetita, eu zic sa il lasi naibii. Cand va casatoriti nu o sa te lase sa pleci nici la paine. Gelozia e o boala! Tine minte aceste cuvinte. Sunt baieti destui pe lumea asta, nu iti face griji.
El plange ca sa te santajeze si nu isi da seama ca are o problema, vezi sa nu fie mai rau mai tarziu, sa iti faca si tie rau, urmareste stirile de la ora 5 sa vezi ce face gelozia din oameni, nu fa greseala sa te casatoresti cu el sau sa mai continui, fugi cat vezi cu ochii.

| Bondarel99 a răspuns:

Scuze, am presupus ca esti fata.
Dar sa stii ca si femeile pot fi bolnave de gelozie si inca cum, iar asta nu se vindeca asa cu una cu doua, ba chiar pot ajunge sa faca lucruri necugetate la fel ca barbatii, nu e de glumit.

| SkyPilot a răspuns:

Ea nu are incredere in tine. Poate ca are motive, poate ca nu. Asta numai voi doua stiti.
Trebuie sa gasiti o cale de a comunica si de a lamuri problema. O relatie in care una din cele doua persoane este mereu luata la intrebari nu va tine mult. Deja se pare ca ai inceput sa te saturi de asa ceva. Fa in asa fel incat sa aveti discutia asta cat mai repede; cu cat o lasi mai mult, cu atat lucrurile vor fi mai greu de reparat.

| Nuconteaza191 a răspuns (pentru SkyPilot):

S-a umplut paharul, nu? Doar ca de fiecare data când deschid subiect de genul, ca vreau despărțire, plânge.

| Donsavas a răspuns:

Partenerul tau nu are încredere în sine.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Nu, e bolnav, ala nu e iubit, e un fel de dictator, eu in locul tau m-as despartii de el. Plansul e santaj emotional, am trecut prin asta, crede-ma ca nu e ok. O sa vezi ca daca pui piciorul in prag, o sa zica si ca se sinucide laughing. Si ce? Nu esti obligata sa stai langa un om doar pentru ca nu e suficient de matur incat sa treaca peste o relatie. Fugi de oameni de genul asta, ca te abuzeaza emotional si naiba stie, poate in viitor si fizic, doar ai vazut cate crime sunt din gelozie. Nu stii cum evolueaza boala asta niciodata...

| ywar a răspuns:

Cine nu are incredere, nu iubeste sau simte doar de forma, cum s-ar spune. Eu nu as continua in acest joc in care orice trebuie justificat, pentru ca pur si simplu vei fi epuizat psihic dupa o perioada. Nu o sa mai vrei relatie, nu o sa mai vrei sa iesi nicaieri de groaza controlului.
Decizia iti apartine.

| MademoiselleCosmina a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu ea, sa lamuriti situatia.Comunicarea este foarte importantă. Toti avem piticii nostri. Vorbeste cu ea, spune-i ca te deranjeaza. Daca nu va intelege, inseamna ca nu te iubeste.

| Romanul86 a răspuns:

Spune stop la controlul ei! Dacă pleacă are probleme grave dacă stă înseamnă că era doar un moft.
Întâi întreab-o de ce e așa sau vezi de ce e așa oricum i-a o distanță față de ea.

| MGEORGESCU a răspuns:

Necesita dovezi sa explici tot ce faci atunci cand nu exista incredere! Si daca nu exista incredere intr-o relatie atunci e lupta continua de a demonstra ceva. E posibil ca in trecut tu sa fi facut ceva si el/ea sa-si fi pierdut increderea in tine, si astfel simte nevoia constant sa se asigure ca tu faci intr-adevar ce spui si nu altceva.
Insa NU e normal sa explici tot ce faci, o relatie nu e un permanent interogatoriu ca nu suntem la politie, o relatie trebuie cladita pe incredere si sinceritate ca altfel e o munca asidua intre doi oameni care nu ofera 100% celuilalt.

| Ela05 a răspuns:

Ceea ce tu spui se numește gelozie extremă, deci neîncredere totală din partea ei. Deci normal nu este. Dacă tu in trecut nu i-ai datotive pentru asta înseamnă că ea are nevoie urgentă de un psiholog înainte să ajungă la altele mai grave, cum ar putea fi suicidul sau crima. Și nu vorbesc aiurea, gelozia extremă duce la asta. Deci ai grijă ceva nu e deloc. În regulă. Mai bine puneți punct decât să continuați așa, sau dacă ea este conștientă de problema ce o are să meargă la un psiholog.

| 123123NONAME123123 a răspuns:

E lipsa totala de incredere, si chiar paranoia as spune daca iti cere dovezi pentru tot.