Pai dacă relația lor nu s-a terminat cu scandal, au rămas cunoștințe. Like-uri dai și la colegi și la cunoștințe. Fiecare aveți viața voastră. Dacă da un like asta nu înseamnă ca te inseala. Dacă ea ți-a cerut sa nu ai pe fosta la prieteni și sa nu ii dai like-uri, deși ea o face, atunci e o problema. Dar așa eu sincer nu văd problema. Nu mai acorda atenție la toate nimicurile ca se termina repede relația in ritmul asta dacă te consumi cu chestii de genul.
Problema e ca acord atenție, am fost părăsit de iubitamea după 3 ani de relație, înțelegi? După mai văd ca ia scris fostul la actuala și ea raspunde, "ce sa ma lași Iara?" Conversația era pe snap, și numai fraza asta era salvata. și deasupra ce sa vezi 25 Decembrie, când am întrebat-o mi-a zis ca e din 25 August și ca nu mai vorbește cu nimeni de când e cu mine și așa, am observat ca pe unul dintre foști l-a șters și pe insta și pe Facebook da pe asta nu, nu am chef sa mai pic de prost încă odată.
E normal ca fiecare sa faca ce vrea cu viata lui. Doar pentru ca are o relatie noua acum nu inseamna ca trebuie sa isi schimbe comportamentul pentru tine ca doar te-ai "combinat" cu ea pentru ceea ce e, nu pentru ceea ce vrei sa fie. Daca vrei sa fi matur si nu posesiv ignora asta si relaxeaza-te ca nu are implicatii extraconjugale.
In primul rand trebuie sa intelegi ca nu poti sa-i ignori pe toti cei din jur odata ce ai intrat intr-o relatie. Poate s-a despartit de fostul in termeni amiabili si au ramas in relatii bune (nu neaparat prieteni, dar nici nu se ucid din priviri cand se vad pe strada). Daca-i da like nu inseamna automat ca vrea o relatie cu el. Trebuie sa va purtati matur in situatii de genul. Daca te deranjeaza foarte rau ce face ea explica-i calm si sincer situatia si o sa rezolvati problema impreuna.
Sunt conștient de asta, dar eu nu mai am nici o tangenta cu fosta, înțelegi e out de pe toate platformele, am vorbit aseară ca am intrat le snap la ea și am văzut o fraza salvata de ea in 25 Decembrie "ce sa ma lași iar?" deci ma gândesc ca fostul i-a propus sa vorbească sau sa fie înapoi cu ea, in aceasta perioada era deja cu mine, deci. când i-am zis aseară mi-a zis ca e din 25 August mesajul, și ca nu mai vorbește cu nimeni de când e cu mine, când am intrat după pe snap, Conversația era stearsa, așa ca. ii zic azi sa-l șteargă sau sa-l blocheze dacă nu pa pa
"ii zic azi sa-l șteargă sau sa-l blocheze dacă nu pa pa"
O astfel de discutie nu ar trebui sa existe pentru ca ar trebui sa inteleaga si singura sa nu mai pastreze niciun fel de legatura cu oameni care nu mai conteaza. Dar daca vrei tu sa existe, de ce mai ai incredere in orice ar spune dupa ce te-a mintit in legatura cu ceva atat de important?