anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

E normal ca iubitul meu sa mearga in oras cu prietenul lui si iubita acestuia?! E normal sa aiba poze cu ei doi si una separat cu ea?! ( le a facut lor impreuna si apoi cate una separat la fiecare, dar pare-mi-se mai ok sa aiba cu el separat decat cu ea)

19 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

Nu mi se pare ceva exagerat. Oricum tu știi mai bine ce simte pentru tine și dacă îți și arată ceea ce simte.

| SkyPilot a răspuns:

Nu vad o problema nici aici. Daca esti atat de nesigura pe el, poate ai alte motive mai subtile.

| Țoglă a răspuns:

Nicio problemă. Numai să nu faci exact ca el, că vei cădea în rahat, el crezând că vrei să-l faci gelos doar pentru faptul ăsta.

| any175 a răspuns (pentru Țoglă):

Mersi mult. Nu voi face asa. Nici nu prea am cu cine laughing)

| NoName0x0 a răspuns:

Buna! Nu e asa ceva iesit din comun. Totusi nelamurirea mea este de ce nu ai mers si tu cu ei ca asa e mai frumos, sa mergeti in 4?

| any175 a răspuns (pentru NoName0x0):

Nu prea am cum sa merg pentru ca ei toti sunt la facultate in Bucuresti si rar vin la Galati, unde sunt eu. Adica nu se nimereste sa fie prietenul lui cu gagica in oras si oricum dupa intamplarea pe care am facut-o s-a lasat de idee. Sunt chiar anormala din cate observ straight face chiar observ, deci e ceva

| NoName0x0 a răspuns (pentru any175):

Maii, deci lipsa de normalitate pe care tu zici ca o observi cred ca e putin justificata. Prietenul tau o fi calcat putin stramb, putin mai mult si mai e si distanta asta intre voi, care nu te lasa sa.l controlezi... Prietenul tau are abonament sau cartela? :->

| any175 a răspuns (pentru NoName0x0):

Nu a calcat stramb deloc. Am pus pur si simplu o intrebare sa vad daca sunt eu in regula. Ce importanta are daca are abonament sau cartela? Vrei sa i dai un sms sau cum?! straight face

| NoName0x0 a răspuns (pentru any175):

Nuu, cum sa dau un sms unui necunoscut si cu ce? Sper ca glumeai! laughing) laughing stiam eu o metoda ca sa fii la curent cu lista de apeluri efectuate de el ca sa mai distrugi din gelozie... Daca te intereseaza, contacteaza.ma pe privat!winking

| Morenna10 a răspuns:

Da,e normal,dar, uneori nu e, tu trebuie sa stii cum e el fata de tine.A devenit mai distant? Mai rece? Pe mine sincer nu ma deranjeaza ca prietenul meu isi face poze cu alte fete, sau sa iasa cu amicul si prietena lui, poate sunt doar amici.Baietii,deseori,simt nevoia de a avea o amica.

| any175 a răspuns (pentru Morenna10):

Nu e distant, dar s-a suparat ca am reactionat asa. (Era 1 martie si eram in masina ne uitam prin poze si cand am vazut pozele acelea m-am suparat si am plecat fara sa zic nimic) cred ca am exagerat si eu, dar luasem foc. Tipa nu e cine stie ce frumusete, dar barbatii sunt imprevizibili la gusturi. El mi-a spus ca daca aveam eu poze cu un coleg si prietena lui si separat cu colegul nu se supara asa. Am eu o problema?!

| CodrutEnergy a răspuns (pentru any175):

Da, ai mai multe probleme.

| CodrutEnergy a răspuns:

Dar comportamentul tau nu iti da de gandit, daca e normal sau nu? Deci sa faci istericale de-astea, eu nu stiu cum suporta sarmanul individ. Iti dadeam papucii de mult. Auzi, sa n-aiba voie sa faca o poza ca ii ceri tu socoteala, plus ca ti-a mai si aratat-o deci se vede cate are de ascuns...
Deci pana nu te transformi intr-un om rezonabil nu te mai implica in relatii.

| any175 a răspuns (pentru CodrutEnergy):

Tocmai pentru ca mi-a dat putin de gandit comportamentul meu. De ce crezi ca am pus aceasta intrebare? Sa vad si eu cat sunt de senila! Am probleme, recunosc. Multumesc tuturor.

| laurthelegend a răspuns:

Se vede ca il iubesti
Nu mi se pare ceva iesit din comun

| Tpeuuuu99 a răspuns:

Atata timp cat nu se intampla nimic intrei, totul e okwinking!

| Bismarck_Aura_1997 a răspuns:

Nu e nimic anormal, stai kill.
Incearca sa iesi si tu cu cei 3

| any175 a răspuns (pentru Bismarck_Aura_1997):

El a vrut o data sa iesim cu totii,dar eu, din nou eu, am facut ca nebuna ca am venit sa ma vad doar cu el si chestii de genu. Nu ma aranjasem pentru o intalnire cu prietenii lui, si deja asteptasem o ora pentru ca nu stiu ce afacere a facut el, in fine, eu nu am vrut si s-a suparat destul de tare si pe asta.