| taineamea a întrebat:

E normal dupa voi ca la inceputul unei relatii sa vorbesti la telefon doar cateva minute pe zi si sa va vedeti mai rar adica o data pe saptamana sau la doua saptamani desi sunteti din acelasi oras, timp liber aveti amandoi dupa servici dar iubita sau iubitul sa invoce motive de genul ca e obosit/a, e ocupat/a, se vede cu prietenii si mai mult decat atat sa stiti ca va minte si nu pleaca nicaieri?

5 răspunsuri:
| AnnaAnnne a răspuns:

Nu,nu e normal ce fel de relatie este si asta? Pune punct relatiei sau vorbeste cu iunitul tau sa indreptati lucrurile intre voihappy

| dya_7401 a răspuns:

Buna! dupa parerea mea aceasta persoana nu merita sa te aiba,e o persoana care trebuie evitata si uitata,ba chiar o fiinta demna de dispret daca te minte in fata. logic ac nu este normal ca la inceputul unei relatii el /ea sa te evite(pentru ca te evita )asta inseamna ca isi bate joc de tine! este o persoana demna de dispret,asemenea persoane nu merita sa le dai nici ''hello'', mai bine ti-ar spune adevarul si gata, dar nu sa isi bata joc de tine si de timpul tau, pentru ca nu este singurul baiat/fata de pe lume cu care sa iesi, daca ti-ar spune adevarul atunci ai luao de la capat si nu te-ai opri numai la el /ea, ci ti-ai cauta perechea potrivita.sincer iti zic sa rupi relatia cu el/ea pentru ca nu te merita si nu merita nici timpul tau pretios, stiu ac poate tii al el/ea foarte mult adr imi bine calcati acum pe inima decta mai tarziu cand pui prea multe sentimente in joc! bafta si dai cu flit! sper ac te-am ajutat si nu te-a dezamagit raspunsul meu!

| AliGab a răspuns:

Pai daca imi spuneai ca asta este dupa 3-5 ani de relatie te mai credeam...dar la inceput. La inceput totul ar trebui sa fie frumos si sa cauti sa vezi cat mai des persoana iubita. Oare crezi ca-si are rostul sa continui daca nu prezinti interes pentru acea persoana?

| MayaBarbu a răspuns:

Nu e normal, din contra la inceputul relatiei ar trebui sa va vedeti foarte des tocmai pentru a va cumoaste mai bine! Daca baga scuze cu ocupat sau ca se vede cu prietenii inseamna ca nu vrea ceva serios. poate doar aventuri acum depinde si ce faceti cand va vedeti atunci in ziua aia din saptamana.dar cel mai bine ar fi sa vorbesti si sa-i spui ca nu-ti convine treaba asta si daca vezi ca realizeaza si se schimba poti merge in continuare daca nu, atunci lasa-l!

| Eshx a răspuns:

Nu,nu e foarte normal mai ales la inceput cand ar trebui sa fiti....lipiti unul de altul.Incearca sa vorbesti cu partenerul/partenera spune'i ce anume te deranjeaza si incercati sa ajungeti la o concluzie.Bafta :*