anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

E normal intr-o relatie de 4 ani ca el sa nu se prea intereseze de tine? Nu ma intreaba "ce fac/cum sunt/cum mi-a fost ziua/ce am facut/cu am dormit.
Mereu eu ma interesez de cum e. Daca are o perioada naspa totul se invarte in jurul lui, numai el conteaza chiar daca si aproapele lui are o problema.
De unde provine si de ce apare comportamentul asta?

10 răspunsuri:
| bmerry a răspuns:

Nu contează dacă relația este de 4 ani sau de 4 luni. In oricare etapa respectul trebuie sa fie prezent. E impropriu sa intrebi asta aici, pentru ca noi nu cunoastem situația și nici personalitatea prietenului tău. Poate ca asa e el. Daca asa a fost din totdeauna, atunci poate ca nu ar trebui sa îți faci griji, își exprima el mai greu sentimentele. Dacă a devenit asa pe parcurs, ar putea fi altceva la mijloc.

| Frank51 a răspuns:

Asa este el de fapt si abia acum ai observat. Incearca sa para alt om dar nu reuseste, nimeni nu reuseste.

| Nemessys a răspuns:

Avand in vedere ca ai zis,, 4 ani" deja e cam clara treaba.

Ceea ce face el nu mi se pare deloc normal. Si totusi ce situatie grea poate sa aiba incat reprezinte o scuza pentru comportamentul lui si lipsa de interes?

Pui multe intrebari legate de subiectul asta, ai nevoie de ajutor, de sfaturi, de o parere, de sustinere, e ok sa ceri asa ceva, dar. dupa ce primesti atatea raspunsuri de la comunitate, o mai buna intrebare ar fi : CE FACI CU ELE? Macar te ajutam cu ceva daca-ti dam niste raspunsuri? Daca 50 de utilizatori iti zic acum ca ceea ce face partenerul tau NU ESTE BINE, tu dupa aia ce faci? Nu vreau sa ma intelegi gresit, nu am nimic cu tine sau ca ceri ajutor, dar totusi daca ceri asa ceva, macar foloseste-te de sfaturile noastre in relatie. Sau daca noi ne dam cu parerea ca uite. poate s-a plictisit de tine si nu il mai intereseaza deloc, tu dupa aia ce faci?

Deci sfatul meu ar fi sa iei masuri, nu-i mai pasa de tine si nu te mai cauta, ok. nu-l mai cauta nici tu happy.

| Marycel a răspuns:

Probabil să plictisit de tine sau că toată chestia dintre voi a devenit monoton, totul se repetă nimic nu e diferit sau pur si simplu acum vezi tu cum este el de fapt si nu ti-ai dat seama înainte chiar dacă aveți 4 ani, nu cunoști un om într-o viață da păi în 4 luni.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Nu provine de nicaieri. Asta cu ce ai facut/cum ai dormit repetata la infinit mi se pare super-puerila. Acum nah, depinde de cine cu cine se cupleaza. Eu de exemplu detest convorbirile aiurea la telefon. Face to face, normal ca e foarte posibil sa te intreb cum te mai simti samd, dar prea multe de-astea cu "cum te simti" mi se par exagerate. Si uneori e si inutil ca celalalt nu are cu ce sa te ajute. De exemplu la un moment dat am avut o intindere musculara/ceva cu origine neurologica de nu mai puteam flexa o mina cum trebuie. Extrem de dureroasa. Nevasta-mea nu a aflat de ea absolut deloc fiindca nu avea cu ce sa ma ajute si nici nu imi trecea mai repede daca isi facea si ea griji. Simplu. Ca sa raspund totusi intrebarii tale, nu e normal ca el sa fie absolut indiferent. Adica nah... macar de complezenta si tot te mai interesezi de persoana de linga tine. Cu atit mai mult daca mai si impartiti patul si faceti schimb de fluide din cand in cand...

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu apare din senin după 4 ani. Până acum de ce l-ai lăsat?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Face pe indiferentul.
Mereu sunt problemele astea între sexe, daca trece printr-o perioada nașpa e normal sa nu ți mai ofere atât de multă atenție și importanța. Pentru că vrea să fie singur, nu să-i auzi tu problemele.
E bine că te plângi că nu ți oferă destulă atenție, că dacă ți-ar oferi tot ce vrei te-ai plictisi de el instant, pentru că ar deveni sufocant, dar problema asta o discuție cu el.

Răspuns utilizator avertizat
| Andreeush a răspuns:

Din comportamentul lui îmi dau seama că este egoist, numai el contează.
Merită să fii cu el?

| Freya1 a răspuns:

Pot fi cel putin doua motive.Ori nu ii pasa de tine si cauta doar un om căruia sa i se converseze si care sa il ajute, ori tu i-ai umblat prea mult in coarne si l-ai dadacite si tu nu i-ai cerut ajutorul niciodata si asa sa obisnuit, tu te descurci cand ai o problema si restul universului trebuie sa se în vârstă in jurul lui.