| DomnulPoliticos a întrebat:

E normal sa fii impotriva familiei tradiționale? Ma crizez grav de tot cand aud batrani spunând că trebuie sa ti faci familie de la 20 ani iar la 25 sa ai minim 3 copii. De unde vine mentalitatea asta primitiva?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din concepții vechi. Așa era pe vremea lor, așa au fost crescuți, cu ideea că trebuie să te însori/măriți și să faci copii că numai așa te poți considera împlinit/a. Totally wrong.

Și mie mi se întâmplă adesea să fiu considerată ciudata că nu vreau să mă mărit și să am copii.

3 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

Cei ce gândesc chiar asa da, sunt primitivi.Dar probabil marea majoritate e pe gândul ca nu e ok sa stai singur, iar dacă faci un copil ai un urmaș și e ok pentru tine.

Acum ce sa zic? Si eu sunt de părere ca e aiurea sa fii singur o viata.De copii nu comentez ca e în funcție de ce poți, cum și dacă vrei.Asta e o responsabilitate și obligație mult mai mare decât dacă ti-ai face o relatie sau o cununie civila pe care poți sa o închei oricând.Un copil nu il poți abandona asa ca nu ti-l mai trebuie, asa ca asta e mai alambicat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu.

| EliLeli a răspuns:

Ce treaba ai tu cu ei? Iti faci familia cum vrei si iti asumi asta.