Asa ar fi cel mai recomandat insa uneori din cauza ca ne e rusine sau teama nu o facem. E nevoie totusi sa ai si cateva persoane de incredere care te pot sustine in momente delicate. E foarte bine sa avem oameni carora sa ne confesam din cand in cand si sa vedem cat mai multe pareri.
Absolut normal.Nu ai prieteni mai buni pe fata pamantului decat parintii. Ei iti doresc totdeauna binele. O problema ii poate depasi uneori, dar asta nu inseamna ca nu trebuie discutata cu ei.
Bineinteles.Bine,nu chiar orice problema ca pentru asta mai sunt si prietenii sa te mai lamureasca cand ai vreo hiba
Dar e bine sa iti faci din prieteni niste aliati de nadejde
Ar trebui sa te obisnuiesti sa le spui orice pentru ca ei sunt cei care iti vor fi alaturi la toate evenimentele din viata ta. Trebuie sa stie cum si de ce sa te ajute, sa te sprijine, incurajeze unde si daca e cazul.
Da, asa ar fi ideal.In putine cazuri insa se intampla acest lucru.Parintii acorda de cele mai multe ori mai multa importanta problemelor de zi cu zi si uita ca au acasa copii care au nevoie de ei. Cei mai multi considera ca daca au rezolvat problema banilor, copii au tot ce le trebuie insa nu e asa.
Da este bine daca ai parinti apropiati de tine si daca vorbesti orice cu ei, parinti sunt cele mai bune persoane pentru a te sfatui si a te indruma. Oricand ai nevoie, parintele iti va fi mereu aproape.Numai bine
As spune aproape orice problema...ca daca faci o boacana mare nu le mai poti spune ca isi schimba imediat parerea despre tine.
Parerea mea este ca da.chiar daca ai facut o boacana mare ei sunt cei care te vor ajuta sa treci peste(trebuie sa fim prieteni cu parintii nostri
Asa ar fi normal Dar cred ca nu este bine Este diferenta mare de ani idei gindire apucaturi generatie etc Nu cred
E tare sa poti vb cu ei despre orice.eu nu vb mai nimic cu ei.sunt de moda veche x(
E normal, binenteles.Este foarte bine daca ai putea.Si daca ei ar putea sa te asculte si sa te inteleaga...
E foarte bine :X Eu ma inteleg bine cu parintii mei, mai ales cu mama, dar oricum nu-i pentru spune problemele mele Cateodata as vrea sa pot fi mai deschisa cu ea, dar na`. Esti foarte norocos ca poti avea o astfel de relatie cu ai tai.