| BitchInRedDress a întrebat:

E normal sa simti ca te-ai nascut in corpul gresit? Eu de exemplu cred ca era mai bine daca ma nasteam femeie...

3 răspunsuri:
| siriusblack98 a răspuns:

Cred ca e de la sine inteles ca NU este normal sa simti asa ceva. Astfel de probleme trebuie tratate la psihiatru. Daca le lasi netratate ajungi sa crezi ca e normal sa fii anormal, precum comunitatea lgbtq. Aviz comentacilor: Nu fetelor, nu e normal sa simti ca te-ai nascut in corpul gresit, daca aveti impresia ca asta este normalitate, e ceva in neregula cu voi. Probleme de natura psihica trebuie tratate, nu intelese si adoptate de comunitatea larga ca fiind noua normalitate.

| ania a răspuns:

Mama ta si-ar fi dorit sa fi fost fata?
Mama mea ai-ar fi dorit sa fi fost băiat - si părinții ei au fost dezamăgiti de ea ca era a patra fata si ei așteptau un băiat) si eu la adolescenta simțeam ca ar fi trebuit sa di fost baiat. Am fost la consiliere creștina, am înțeles cauza, m-au incurajat sa o iert pe mama, sa accept adevărul ca sexul e dat de orgenitale cu care m-am născut, sa ii multumessc lui Dumnezeu ca El a decis si ca e incantat ca eu sunt fata. Am facut asa, am plans mai mylt se o jumătate de ora, am celebrat feminitatea mea si am experiment o vindecare profunda si definitiva. Ma gandesc cu groaza ce era daca ma uncuraja cineva in acwa direcție si as fi ratat poate familia fericita pe care o am axum, iubirea soțului meu, nasterea copiilor, pacea constiintei in bucuriile vieții.

| pufulescu a răspuns:

Da, este normal! De exemplu eu cred ca m-am nascut in familia gresita, as fi preferat familia Rotschild si nu Popescu. Chestia e ca preferintele noastre nu schimba nimic, trebuie sa traim asa cum suntem!
Nu vei schimba nimic purtand rochite si sutiene!