Regulile de politete sunt clare. Un barbat primeste flori in doua ocazii: cand este la spital si cand are o realizare academica majora (isi sustine doctoratul, este numit profesor universitar, isi lanseaza o carte). In rest este profund nepoliticos sa-i oferi flori unui barbat
Nu, nu se face asa ceva.
Eventual, niste flori de mina incastrate elegant intr-o cutie de lemn, daca sarbatoritul e vreun pasionat de geologie
Depinde de firea lor(unii accepta, altii nu)...Decat sa te complimi mai bine le dai altceva.Era un proiect in care femeile politiste au dat cate o floare barbatiilor(ceva antiviolenta pentru femei)
E normal să nu dăruiești nimănui flori. Sunt doar plante. Care da, arată bine și miros frumos.
Dar nu văd rostul de a le rupe și de a i le da cuiva în semn de cadou, acestea urmând să moară în scurt timp.
Mi se pare un gest fără sens, inutil și de prost gust. În afară de bucuria aia forțată pe care o au majoritatea în primele 30 de secunde după ce au primit florile, acestea se transformă într-un obiect inutil de decor care în câteva zile o să fie aruncat la gunoi.
Barbatii dau flori femeilor, nu invers! Dar e posibil sa-i placa orice-i dai tu!, pentru ca e special, fiind un cadou de la tine!
Mai bine cumpara-i o sticla de ceva, sau un ceas de mana!
Bafta!
fundita?
În mod normal, nu se dau flori bărbaților.
Mai bine cumperi niște vin sau șampanie.
Depinde.Mie, dacă aș știi că e de la iubita mea, aș fii mulțumit. Dar unii e "mai prosți" și consideră că vrei să îi domini. Depinde la fiecare caz. Dar ca să fii sigură, ia o sticlă de vodkă și ai terminat.
Depinde,unora le plac, altora nu. Poți să le dăruiești, nu există o lege cum că nu se dau flori băieților. Flori poți să le dai băieților\bărbaților care sunt apropiați de tine ca un semn de atenție. Sper că te-am ajutat!
Depinde,unora le plac, altora nu. Poți să le dăruiești, nu există o lege cum că nu se dau flori băieților. Flori poți să le dai băieților\bărbaților care sunt apropiați de tine ca un semn de atenție. Sper că te-am ajutat!
Este cel mai contraindicat sa daruiesti barbatilor flori. Or fi ei prosti dar nu pasc.
Eu nu cred ca este potrivit dar acma e la alegerea ta sau daca aceea persoana chiar ii plac florile
ncstalgic întreabă: