Depinde pe cine intrebi asta.
Pentru unii conteaza iar pentru altii nu.
Zici ca e mare diferenta de 6 ani?
Daca era pana in 20 de ani, sa zicem ea 14 si el 20, atunci conta.
Varsta e doar un numar, sunt lucruri mai relevante care contribuie la o relatie, lasati perceptile astea cu varsta si alte nimicuri!
O relatie destul de ok din punct de vedere al varstei dintre ei. Si intre parintii mei este o diferenta de 6 ani. Am prieten ce are sotia mai mica cu 12 ani ca el. Daca ei se inteleg si se iubesc este perfect normal. I teleg ca poate esti geloasa dar hey, dora ta are 20 de ani si stie ce face.
Sora-ta cauta smecheri cu bani, n-o intereseaza pe ea ca diferenta de ani dintre ei este aproape o treime din varsta ei
Asta depinde de ei. Poți avea 30 de ani și să ai mintea unui copil de 16 ani sau poți avea 20 de ani și maturitatea unuia de 40... Diferența între ei e perfectă, după părerea mea!
Umpic cam mare dar depinde de dorințele lor. De obicei varsta e o problema doarece de ex sora ta la 20 vrea sa isi vada de viata distracti pe cand la 26 deja începi să te gândești la o familie la un copil iar aici de cele mai multe ori apar divergențele. Diferenta nu este exagerată dar acum depinde si de dorințele fiecăruia si planurile pentru viitor.