Ia-ti motocicleta si... si agata alta fata. Asta nu merita nici negrul de sub unghie.
Daca ti-a spus ca tine la tine, nu inseamna ca te place ca pe un iubit. Poate doar ca pe un amic, iar ea nu vroia sa te raneasca cunoscandu-ti sentimentele.
Spre supararea ta, daca ti-a spus ca nu te place, nu cred ca te place.
Nu cred ca este materialista, nu sta cu cineva doar pentru ca are bani. Atunci cand suntem indragostiti de o persoana iar acea persoana are un iubit/iubita incercam sa ne mintim singuri, gasind 1000 de defecte iubitului/iubitei persoanei ca sa ne consolam.
Daca te placea, se despartea de iubitul ei pentru ca nu cred ca e asa complicat.
Sper ca te-am ajutat sa intelegi
Dar, de ce mi-a dat impresia ca ma place? Asta intelegeam din comportamentul ei
Poate nu si-a dat seama ca iti da sperante, sau poate, prin absurd, a vrut sa se joace cu tine.
'dragostea cu sila...''
poate tu o iubesti, sentimentul ar trebui sa fie reciproc, altfel un are nici un rost
Este grea situația ta.Mie imi place de o fata de cativa ani dar ea acum are prieten. nu stiu daca poți sa o uiți pe acea fata pentru ca si eu am incercat sa o uit pe acea fata si nici acum nu am reusit(si stau si in aceași clasă cu ea). deci eu cred ca ar trebui sa o uiti. Poate ar trebui sa ieși din casa la o plimbare și să mai cunosti fete poate cine știe gasestibalta fata.
Este grea situația ta.Mie imi place de o fata de cativa ani dar ea acum are prieten. nu stiu daca poți sa o uiți pe acea fata pentru ca si eu am incercat sa o uit pe acea fata si nici acum nu am reusit(si stau si in aceași clasă cu ea). deci eu cred ca ar trebui sa o uiti. Poate ar trebui sa ieși din casa la o plimbare și să mai cunosti fete poate cine știe gasesti alta fata.