Nu este ok daca asta a venit la modul imperativ :
-nu mai avem ce discuta daca nu slabesti!
daca era intelept punea altfel problema:
-Ti-ar sta mai bine daca ai fi mai slabuta!
Asta face diferenta dintre un om inteligent si un badaran.
Daca a pus problema la modul la care ai zis, atunci nu cred ca mai are sens relatia cu el, este ca si cum ti-a spus in fata ca nu te considera atractiva.
A spus-o ca un ultimatum, insemnand ca isi asuma destul de usor sa renunte la tine, cel putin asta transmite.
Depinde cat de grasa esti... dar mai mult depinde de cum te simti tu asa grasa cum te vede iubitul actual, daca tu te simti bine asa si ti se pare ca arati bine asa, atunci nu te schimba de dragul iubitului actual ca pe termen lung iar vei ingrasa inapoi cum ai fost iar relatia vostra va inceta. Daca te simti bine asa cauta-ti alt iubit, sunt si baieti carora le plac fetele mai plinute, obeze... 1% din baieti!
Până și animalul tău de companie va continua să te iubească dacă nu slăbești. Oare merită acest tip să te aibă?
Mi se pare foarte ok, ca asta inseamna ca se cam gandeste la sanatatea ta, daca s-o fi rugat de tine de atatea ori.Astia din comentarii zic ca e toxic..cum sa fie toxic ma? Cand unu iti cere sa slabesti iti cere tot pentru tine, tot in beneficiu tau e.
Nu e ok deloc. Daca ai kg in plus, da ar trebui sa slabesti.Nu pentru el ci pentru sanatatea ta.Insa daca te simti bine asa, nu slabi.Mai bine cauta pe cineva care chiar stie sa te aprecieze cu adevarat.Pana la urma caracterul unei persoane conteaza cel mai mult.Dar evident...fiecare cu gusturile lui.Revenind la subiect, eu zic ca nu e persoana potrivita pentru tine.Se gandeste doar la el.